Hoe schrijf ik mij in voor een workshop of opleiding?

Bij iedere opleiding of workshop staat een product hiervan vermeld. Als je hierop klikt (afbeelding of titel) zie je de mogelijkheden vermeld voor de inschrijving met aanbetaling of volledige directe online boeking. De verschillende keuzemogelijkheden kunnen onder andere bestaan uit de datum, lespakket, lesgeld en betaling. Door een keuze hierin te maken en vervolgens op de button "in winkelwagen" te klikken kun je de bestelling van de opleiding of workshop vervolgens verder afronden. Je inschrijving nemen wij vervolgens in behandeling en zullen je verder per email informeren.

Heb ik een vooropleiding nodig voor een workshop of opleiding?

Nee, al onze cursussen en opleidingen zijn in principe door iedereen te volgen. Je hebt geen speciale voorkennis nodig. Het is echter wel belangrijk dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift en dat je goed zicht hebt.

Moet ik mijn eigen model meenemen bij een workshop of opleiding?

Ja, als bij de cursus staat vermeld dat je een model nodig hebt dien je een eigen model te regelen en mee te nemen en dit mag geen beautyprofessional zijn. Het model dient in principe de hele lesdag aanwezig te zijn. Indien er geen model gewenst is staat dit bij de cursus vermeld en wordt er op je eigen hand gewerkt, met tips, andere cursisten of een nailtrainer.

Kan ik een workshop of opleiding ook in termijnen betalen?

Dit verschilt per cursus maar is in principe alleen mogelijk bij cursussen verspreid over meerdere lesdagen. Indien dit een mogelijkheid is kun je dit bij het inschrijfformulier aangeven.

Moet ik mijn eigen lunch meenemen naar een workshop of opleiding?

Nee, wij verzorgen de lunch en drinken voor je als cursist en je model bij een hele lesdag en bij een halve lesdag wordt alleen het drinken verzorgd.

Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen aan een workshop of opleiding?

Voor alles cursussen die wij geven geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Dit geldt ook voor modellen.

Waar worden de workshops en opleidingen gegeven?

Alle cursussen, opleidingen en workshops worden verzorgd in onze eigen Nail XL Academy. Wij zijn gevestigd aan de Diamantstraat 1 C in Hengelo Ov. waar wij tevens ook onze groothandel en winkel hebben.