Hoe werkt de betaling?

Graag leggen wij je uit hoe de betaling voor een opleiding, cursus of workshop  bij de Nail XL Academy werkt.
1) De kosten van iedere opleiding staan vermeld bij het inschrijfformulier wat onderaan bij de verschillende opleidingen vermeld staat en is opgebouwd uit het aantal lesdagen en de keuze voor het lespakket. Je keuze voor het (merk) productpakket en het lesgeld bij elkaar opgeteld geeft het totale bedrag voor deze opleiding.
2) Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling en hierdoor kennen onze opleidingen een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat je geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld en op de factuur die je per e-mail ontvangt is dan ook geen BTW berekend. Over het lespakket ofwel het materialenpakket wordt wel 21% BTW berekend.
3) Voor alle opleidingen ontvang je na het verwerken van je inschrijving een factuur per e-mail. Deze factuur dient uiterlijk 2 weken voor aanvang per bank voldaan te zijn. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het betalen in termijnen is alleen mogelijk voor opleidingen die meerdere dagen of weken zijn, als deze mogelijkheid er is kun je dit bij het inschrijfformulier aangeven. Het betalen in termijnen houdt in dat je een factuur ontvangt per e-mail voor het volledige lespakket en alleen het lesgeld van de 1e lesdag. Vervolgens worden de overige lesdagen steeds per les voor aanvang per pin of contant voldaan. Voor deze deelbetalingen wordt een toeslag van €2,50 per les berekend.