Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij graag de eerste stap zetten als ondernemer in de beautybranche, maar twijfel je waar of welke opleiding je moet volgen? Weet je niet zo goed welke opleiding of techniek het beste bij je past? Wil je gewoon graag even zien en horen hoe wij het bij Nail XL aanpakken en waar je les krijgt? Antwoorden op deze en vele andere vragen krijg je tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons in Hengelo Ov. Je krijgt een kleine rondleiding van onze locatie en we zullen samen met jou door ons opleidingsaanbod lopen. We proberen jouw behoeftes te achterhalen en jou een eerlijk en passend advies te geven.

Wij hebben veel tijd en aandacht besteed aan de samenstelling van onze website en alle informatie. Graag nodigen wij je daarom ook uit om de informatie op deze website door te nemen, de verschillende opleidingsmogelijkheden en mogelijk dat de veel gestelde vragen ook veel van je mogelijke vragen beantwoorden. Staat het antwoord er nog niet bij? Dan kun je uiteraard ook via het contactformulier je vraag stellen.

Wil je graag een kennismakingsgesprek? Dan kun je hiervoor een verzoek indienen door het onderstaande formulier in te vullen en wij nemen dan z.s.m. contact met je op om een persoonlijke afspraak met je in te plannen.