Welkom bij de Nail XL Academy

Denk je er over om een opleiding tot nagelstylistewimperstyliste of wenkbrauwstyliste te volgen? Of wil jij je graag verder specialiseren door middel van een leuke workshop of dagopleiding? Dan ben je bij Nail XL aan het juiste adres. Nail XL is namelijk al sinds 2002 hèt opleidingsinstituut voor nagelstyling-, wimperstyling- en wenkbrauwstyling opleidingen met veel persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding tijdens de training en de periode daarna.

 Direct online inschrijven voor een opleiding, cursus of workshop
 Kies uit ruim 20 opleidingen en workshops
✓ Branche Erkende Opleiding Nagelstyling (Nagelgilde)
✓ Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO)
✓ Officieel Erkend Opleider en Verkooppunt van verschillende bekende merken
✓ Veel praktijkuren, kleine groepen of privéles
✓ Vakbekwame docenten, persoonlijk en servicegericht
✓ BTW-vrijstelling lesgeld door CRKBO registratie
✓ Nazorg, met gratis (herhalings)trainingen verschillende keren per jaar

Gratis kennismakingsgesprek

Wil jij graag de eerste stap zetten als ondernemer in de beautybranche, maar twijfel je waar je een opleiding moet volgen? Weet je niet zo goed welke opleiding of techniek het beste bij je past? Wil je gewoon graag even zien en horen hoe wij het bij Nail XL aanpakken en waar je les krijgt? Antwoorden op deze en vele andere vragen krijg je tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons in Hengelo Ov. Je krijgt een kleine rondleiding van onze locatie en we zullen samen met jou door ons opleidingsaanbod lopen. We proberen jouw behoeftes te achterhalen en jou een eerlijk en passend advies te geven. Je kunt via deze link een verzoek indienen voor een kennismakingsgesprek.

Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO)

Nail XL staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Wij voldoen daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van ons als instelling (de erkenningsregeling). Onze opleidingen kennen hierdoor tevens een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat je geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Branche Erkend Opleider Nagelstyling

Het Nagelgilde is de branchevereniging voor nagelstylistes en nagelstudio’s. Het Nagelgilde heeft het initiatief genomen voor een kwaliteitskeurmerk voor opleiders in de nagelbranche onder de noemer: Branche Erkend Opleider Nagelstyling. Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding en het opleidingsinstituut. Nail XL heeft zich aangesloten bij dit kwaliteitskeurmerk en daarmee is een solide basis neergezet op het gebied van kwaliteit, professionaliteit, handhaving en controle van onze nagelstyliste opleidingen.

UWV Samenwerking

Nail XL werkt samen met het UWV. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV, middels een scholingsvoucher of re-integratietraject. Meer informatie kun je vinden op de website van het UWV.
Belangrijk is wel om te vermelden dat uitkeringsgerechtigden uitsluitend met instemming van het UWV een scholing kunnen volgen als er een noodzaak tot het volgen hiervan bestaat.

Inschrijven

Je kunt je direct inschrijven voor deze opleiding door middel van het inschrijfformulier wat onderaan bij de verschillende opleidingen vermeld staat. Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem contact op via 074-2505509 of vul het contactformulier in. Ook kun je een aanvraag doen voor een persoonlijk gesprek.
Je inschrijving nemen wij vervolgens in behandeling en zullen alle benodigde informatie en de start- en de eventuele vervolgdata schriftelijk of digitaal per e-mail naar je bevestigen.
Graag verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden die op al onze opleidingen van toepassing zijn. Bij het inschrijven voor deze opleiding bevestig je dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

Kosten & betaling

De kosten van iedere opleiding staan vermeld bij het inschrijfformulier wat onderaan bij de verschillende opleidingen vermeld staat en is opgebouwd uit het aantal lesdagen en eventueel de keuze voor het lespakket. Je keuze voor het (merk) productpakket en het lesgeld geeft het totale bedrag voor deze opleiding.
Wij zijn een CRKBO geregistreerde instelling en hierdoor kennen onze opleidingen een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat je geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Voor alle opleidingen ontvang je een factuur per e-mail. Deze factuur dient uiterlijk 2 weken voor aanvang per bank voldaan te zijn. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan.

Wil je een opleiding betalen in termijnen? Dan is dat alleen mogelijk voor opleidingen die meerdere dagen of weken zijn, dit kun je bij het inschrijfformulier dan aanvinken wanneer dit mogelijk is. Het betalen in termijnen houdt in dat je een factuur ontvangt per e-mail voor het volledige lespakket en alleen het lesgeld van de 1e lesdag. Vervolgens worden de overige lesdagen steeds per les voor aanvang per pin of contant voldaan. Voor deze deelbetalingen wordt een toeslag van €5,00 per les berekend.

Nazorg

Heb je een opleiding bij ons gevolgd dan blijft het daar uiteraard niet bij. Wij bieden je ook nazorg. De vertrouwde omgeving van het leslokaal is natuurlijk anders dan de praktijk. Je kunt hierbij tegen praktische zaken aanlopen waarmee u even geen raad weet. Je docente en andere collega's staan je daarom waar mogelijk met raad en daad bij ook nadat je een opleiding of cursus bij ons gevolgd hebt. Tevens zijn er jaarlijks speciale momenten georganiseerd voor oud-cursisten waarbij geheel gratis bepaalde probleemgebieden worden aangepakt of kennisuitwisselingen zullen plaatsvinden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u succesvol bent en blijft in het vak nagelstyling.