Erkenningen

Nail XL biedt kwaliteit middels erkende opleidingen. Zo is Nail XL bij diverse brancheorganisaties en overheidsinstanties geregistreerd en gecertificeerd. Hieronder vind je alle erkenningen op een rij.

Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO)

Nail XL staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Wij voldoen daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van ons als instelling (de erkenningsregeling). Onze opleidingen kennen hierdoor tevens een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat je geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Branche Erkend Opleider Nagelstyling

Het Nagelgilde is de branchevereniging voor nagelstylistes en nagelstudio’s. Het Nagelgilde heeft het initiatief genomen voor een kwaliteitskeurmerk voor opleiders in de nagelbranche onder de noemer: Branche Erkend Opleider Nagelstyling. Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding en het opleidingsinstituut. Nail XL heeft zich aangesloten bij dit kwaliteitskeurmerk en daarmee is een solide basis neergezet op het gebied van kwaliteit, professionaliteit, handhaving en controle van onze nagelstyliste opleidingen.

UWV Samenwerking

Nail XL werkt samen met het UWV. Dit houdt in dat je als werkzoekende (met een uitkering) aanspraak kan maken op een subsidie wanneer je een opleiding wenst te volgen. Aanvragen lopen via het UWV, middels een scholingsvoucher of re-integratietraject. Meer informatie kun je vinden op de website van het UWV.
Belangrijk is wel om te vermelden dat uitkeringsgerechtigden uitsluitend met instemming van het UWV een scholing kunnen volgen als er een noodzaak tot het volgen hiervan bestaat.