Nail XL Team

Esther - Academy Manager

Eigenaresse / Inkoop / Academy Manager
Esther is mede verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van Nail XL. Als Nail XL Academy-manager heeft zij een schat aan nationale en internationale ervaring en is officieel (international) educator voor verschillende bekende merken.
Tevens is zij verantwoordelijk voor de inkoop van producten, uitbreiding van het assortiment. Op zaterdag is zij te vinden op het voetbalveld om haar 2 zoontjes aan te moedigen. 

Eigenaar / Inkoop / Marketing / Administratie
Frank is mede verantwoordelijk voor de inkoop, marketing en mede de strategie van Nail XL. Als echte duizendpoot voet hij daarnaast voert hij de dagelijkse administratie en houdt hij onze socials bij. Ook is hij investeerder en belegger op de financiële (aandelen)markten.
In het weekend staat hij bij zijn kinderen op het voetbalveld om ze aan te moedigen. 

Docent Wimperextensions / Verkoop- Logistiek en Presentatie medewerkster
Chantal is docente wimpers en wenkbrauwen en daarnaast verkoop medewerkster in de groothandel. Daarnaast verwerkt zij mede de uitgaande internet bestellingen en inkomende goederen.

Verkoop-Logistiek en Presentatie medewerkster

Cindy is verkoop medewerkster in de groothandel. Daarnaast plaatst zij bestellingen bij leveranciers en is zij verantwoordelijk voor het verzorgen van de lespakketten. Tevens verwerkt zij mede de uitgaande internet bestellingen en inkomende goederen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de presentatie van de producten in de winkel. 

Docent Nagelopleidingen

Sabine is docente nagelstyling. De kennis, liefde en haar enthousiasme voor het vak wil ze dan ook graag overbrengen op de cursisten bij Nail XL. Zij doet ook mee met nagelwedstrijden waar zij in maart 2024 nog 1e is geworden. 

Docent Wimper- en Brow Opleidingen
Maran is docente wimpers en wenkbrauwen binnen onze Academy. Zij volgt heel regelmatig opleidingen zodat wij altijd up-to-date zijn.  

Docent Nagelopleidingen / Verkoop-Logistiek en Presentatie medewerkster
Gwen is docente voor onze creatieve nagelworkshops en daarnaast is zij verkoop medewerkster in de groothandel. Zij verwerkt mede de uitgaande en inkomende bestellingen en maakt veel leuke filmpjes voor onze socials. Tevens is zij verantwoordelijk voor de presentatie van de producten in de winkel. 

Docent Nagel- Wimper- en Brow Opleidingen / Verkoop-Logistiek en Presentatie medewerkster

Cate is een allround docente, zij geeft naast de  nagelopleidingen ook wimper- en wenkbrauwopleidingen binnen onze Academy. Zij volgt regelmatig opleidingen zodat onze opleidingen altijd up-to-date zijn. 

Daarnaast is zij ook verkoop medewerkster in de groothandel. Tevens verwerkt zij mede de uitgaande internet bestellingen en inkomende goederen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de presentatie van de producten in de winkel. 

 

Verkoop-Logistiek en Presentatie medewerkster

Jolita is verkoop medewerkster in de groothandel. Tevens verwerkt zij mede de uitgaande internet bestellingen en inkomende goederen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de presentatie van de producten in de winkel. 

Verkoop-Logistiek en Presentatie medewerkster

Chantal is verkoop medewerkster in de groothandel. Tevens verwerkt zij mede de uitgaande internet bestellingen en inkomende goederen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de presentatie van de producten in de winkel.