Annuleringsregeling

Als jij je inschrijft voor één van onze opleidingen ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn van toepassing op alle opleidingen, cursussen en workshop die wij aanbieden. Bij het inschrijven voor een opleiding bevestig je dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. Je kunt hier nogmaals onze Algemene Voorwaarden nalezen.

Mocht je een inschrijving willen annuleren? Dan verwijzen wij graag naar artikel 7. Annuleringsregeling van onze algemene voorwaarden die wij hieronder vermelden.

Artikel 7. Annuleringsregeling
Vanaf de dag van de inschrijving voor een opleiding of workshop krijgt de cursist 14 werkdagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan de opleiding of workshop kosteloos worden geannuleerd door dit per e-mail door te geven (info@nailxl.nl). Na deze 14 werkdagen is de onderstaande regeling van toepassing.
1. Annulering van de opleiding/workshop kan alleen geschieden per aangetekend schrijven of per e-mail (info@nailxl.nl).
Bij annulering tot 14 dagen voor de eerste lesdag is 20% van het lesgeld aan Nail XL verschuldigd.
Bij annulering binnen 14 dagen voor de eerste lesdag is 50% van het lesgeld aan Nail XL verschuldigd.
Bij beëindiging/niet verschijnen door de cursist na aanvang van de opleiding is 100% van het lesgeld aan Nail XL verschuldigd.

2. Bovenstaande regeling is niet van toepassing op opleidingen/workshops tot 4 dagdelen.
Inschrijvingen hiervoor kunnen niet worden geannuleerd, het hele bedrag blijft verschuldigd.
3. Bij het verstek laten gaan van een lesdag zonder afmelding, komt de lesdag te vervallen en wordt deze als dusdanig doorberekend.

Formulier Annuleringsregeling