Over ons

Welkom op de website van Nail XL, ruim 20 jaar dé professionele groothandel en hét opleidingsinstituut voor nagelstyling-, wimperstyling, wenkbrauwstyling en andere beauty opleidingen in onze geheel eigen academy. Op deze website vindt je alle informatie over de opleidingen en workshops van de Nail XL Academy, zoals de inhoud, de kosten van de opleidingen en de producten die je voor de opleiding of workshop nodig hebt. Alle opleidingen en workshop worden gegeven aan de Diamantstraat 1 C in Hengelo Ov.

Wat ons als academy onderscheid is de persoonlijke begeleiding die wij jou tijdens het opleidingstraject bieden, maar ook de nazorg en contact momenten die we je bieden nadat je een opleiding hebt afgerond. Wij helpen jou het beste uit je beautyvak te halen! Heb je na het doornemen van de website nog vragen? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies en informatie.

Bel naar +31 (0)74 250 55 09
Of stuur een mail naar info@nailxl.nl 
Of breng een bezoek aan ons: Diamantstraat 1 C, 7554 TA Hengelo Ov.

Met een persoonlijk opleidingsadvies helpen wij je graag de juiste opleidingskeuze te maken. Maak hier direct online een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Geschiedenis

Nail XL is sinds 2002 reeds actief in de beauty branche en heeft daarmee een jarenlange ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van nagels, visagie, wimpers en wenkbrauwen voor zowel de consument als de professional.

Onze passie voor nagels, wimpers, wenkbrauwen en make-up is begonnen als hobby welke in de loop der jaren verder is uitgegroeid tot een creatief, spannend, leuk en veelzijdig beroep. Nadat oprichtster Esther Stemerdink in 2002 haar eerste nagel- en beautystudio opende in Hengelo onder de naam eBeauty zijn wij onze activiteiten verder gaan uitbreiden en ons verder gaan specialiseren. Dit heeft ertoe geleid dat wij verschillende nagelstyling, wimperstyling en wenkbrauwstyling opleidingen zijn gaan verzorgen met daarnaast een groothandel en webshop voor allerlei nagel-, wimper-, wenkbrauw- en beautyproducten.

Om onze kwaliteit en service te kunnen garanderen zijn wij constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en producten. Daarvoor bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland en staan wij in nauw contact met onze leveranciers. Dit is ook van toepassing op onze groothandel en academy, onze medewerkers en docentes blijven verschillende (docenten)trainingen en workshops volgen. Dit zodat jij er zeker van kunt zijn dat wij de laatste technieken en kennis kunnen overdragen en ook inspelen op actuele trends en mogelijkheden.

In juli 2008 hebben wij ervoor gekozen om onze naam te wijzigen in Nail XL. Wij denken dat deze nieuwe naam beter paste bij onze activiteiten, waarbij het XL staat voor ons brede aanbod.