Testimonials

"Ruim twee jaar geleden heb ik de acrylcursus bij NailXL gevolgd.
Het prettige bij Nail XL is dat de groepjes niet groot zijn waardoor je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Ook is het erg fijn dat je na het behalen van je certificaat altijd contact kan blijven opnemen als je vragen mocht hebben.
Inmiddels heb ik mijn eigen studio en ik kan nu zeggen dat ik erg blij ben dat ik twee jaar gelden de keuze voor Nail XL heb gemaakt!" Dionne Hamstra


NagelstuDionne
Scheldestraat 18
Den Helder
Tel. 06-42622384

"Vorig jaar besloot ik de opleiding allround nagelstyliste te gaan volgen. Ik heb meerdere opleidingen gebeld om informatie maar ik kwam al snel uit bij Esther van Nail XL. We hadden een informatief en fijn telefoongesprek over de opleidingen die ze geeft. Mijn eerste indruk van haar was heel goed; een indruk die ze meer dan waar heeft gemaakt! Tijdens de uitgebreide opleiding legt ze alles duidelijk uit en neemt ze alle tijd voor je. Ook als je zelfstandig aan de slag bent gegaan staat ze altijd voor je klaar met een antwoord op je vragen of een oplossing voor je probleem. Reden genoeg om voor Esther te kiezen en bij haar je opleiding te volgen.
Zelf woon ik in Zwolle, maar ik maakte graag elke week de reis naar Hengelo want voor een goede opleiding heb ik wel wat over! En dankzij Esther maak ik ondertussen alweer heel wat mensen blij met mooie nagels.
Als je graag een goede opleiding wil in een prima sfeer dan ben je bij Esther absoluut aan het goede adres!" Désirée Satink

Unique Nails
Désirée Satink
Staatssecretarislaan 45
8015 BB Zwolle
Tel. 06-120 29 521

"Ik heb begin 2009 de allround opleiding nagelstylist gevolgd bij NailXL. Ik ben er met heel veel plezier naartoe gegaan. De sfeer is er gezellig en gemoedelijk en Esther neemt veel tijd om uitleg te geven. Ook geeft zij veel tips over het gebruik van materiaal.
Ik vond het jammer dat de curcus afgelopen was, maar ik kon wel met een gerust hart voor mezelf beginnen." Natasja Walstra

Hair & Nailstyling Natasja
Hof van Florence 40
7007 KB Doetinchem
www.hairnailstylingnatasja.nl

"Ik ben bij Nail XL terecht gekomen omdat het in de buurt was! Na wat informatie opgevraagd te hebben en een intake gesprekje met Esther (was direct erg onder de indruk van haar nagels).....Heb ik besloten de opleiding te gaan volgen...
De opleiding was erg leuk, duidelijk en voldoende aandacht voor iedereen!
Ik vond het erg gezellig, en ben reuze positief!
Ook toen ik in het "echt" ging beginnen en tegen wat praktijk problemen aanliep was een telefoontje voldoende, en Esther stond me met raad en daad bij!
Ook de trainingen voor oud cursisten is wel een aanrader, en deze is als service en dus gratis (ik vind dit nog steeds wel nodig om hier zo af en toe heen te gaan), voor de tips en trucs....
Ook zijn er nog trainingen die wat verder gaan dan de basis, zoals de designnagels ook deze zijn de moeite waard!
Al met al een goede keuze om voor de opleiding van Esther te gaan!
"

Nagelstudio-Miri
Boterkorfhoek 2
7546 JA Enschede
Tel. 06-48682791
www.nagelstudio-miri.nl
E-mail: nagelstudio-miri@unet.nl

"Ik heb ook de opleiding acryl gedaan bij Esther van Nail XL. Het is hartstikke leuk en vooral goed te combineren met mijn werk ernaast omdat het één dag per week is.
Esther is echt leuk en legt alles heel rustig uit en neemt vooral de tijd voor je! Ook heb ik daarnaast verschillende workshops gedaan wat ook erg leuk is!
Ik ben er nu in de salon en thuis mee bezig en heb zeer tevreden klanten! Esther bedankt!"


Nagelstudio Bella Femme
Mevr. Hilda Abbasi
Tel. 06-14979699
E-mail: hilda85@hotmail.com

"Het was voor mij een hele leuke ervaring om een opleiding te volgen om acrylnagels te zetten. Esther heeft het fantastisch gedaan en ben ook erg dankbaar dat ze veel tijd neemt. Na de opleiding komt het echte werk, dan wordt het echt spannend of je ook klanten gaat krijgen en behouden. Er zijn natuurlijk veel nagelstylistes en concurrentie maar desondanks ben ik vorig jaar een eigen klein bedrijfje begonnen onder de naam JoRi Nails. Daarnaast verkoop ik ook bijoux en eau de parfum wat ook heel goed past in een nagelstudio. Esther heel erg bedankt voor de goede begeleiding. Groetjes Joke."

JoRi Nails
Wethouder Nijhuisstraat 81
7545NC Enschede
Tel. 06-23744700
http://www.jorinails.nl

"In 2007 heb ik met veel plezier de opleiding tot nagelstyliste afgerond bij Nail XL.
De lessen worden gegeven in kleine groepjes zodat de docente Esther alle tijd voor je heeft.
Esther is enthousiast, geduldig en zeer vakkundig!
Een opleiding bij Nail XL kan ik iedereen dan ook van harte aanbevelen!
Esther bedankt voor alles!
"

Pro Fashion Nails Fil-Art
Tel. 06- 50 80 72 48
www.profashionnailsfilart.nl

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »