Keurmerken

Het beroep nagelstyliste en/of visagiste is een vrij beroep. Dit betekent dat het beroep nog niet erkend wordt door de overheid en er daarom ook geen door de overheid erkende diploma’s zijn.

De markt voor opleidingen tot nagelstyliste of visagiste kennen wel verschillende initiatieven die blijk geven van een gedegen opleiding met een hoog kwaliteitsniveau. De onderstaande voorbeelden zijn allen van toepassing op Nail XL. Nail XL is daarmee hèt opleidingsinstituut voor nagel- en visagie opleidingen met veel persoonlijke aandacht en vakkundige begeleiding tijdens de opleiding en de periode daarna.

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs
Nail XL staat "definitief" ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Als erkende en geauditeerde onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs voldoen wij hiermee aan de gestelde gedragscode. De status “definitief” is verkregen na een uitgebreide audit door het CPION waarbij alle facetten van onze opleidingen zijn geanalyseerd en een goedkeuring genieten.

Onze opleidingen kennen hierdoor tevens een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat u geen 19% BTW verschuldigd bent over het lesgeld. Onderwijsinstellingen die niet definitief staan ingeschreven in het CRKBO zullen altijd 19% BTW moeten berekenen over het lesgeld.

Branche Erkend Opleider Nagelstyling
Het Nagelgilde is de branchevereniging voor nagelstylistes en nagelstudio’s. Het Nagelgilde heeft het initiatief genomen voor een kwaliteitskeurmerk voor opleiders in de nagelbranche onder de noemer: Branche Erkend Opleider Nagelstyling. Dit keurmerk is een garantie voor kwaliteit van de opleiding en het opleidingsinstituut.

Nail XL heeft zich aangesloten bij dit kwaliteitskeurmerk en daarmee is een solide basis neergezet op het gebied van kwaliteit, professionaliteit, handhaving en controle van onze nagelstyliste opleidingen.

Officieel opleider en distributeur bekende merken
Verdere regulering wordt uiteraard ook door producenten en/of importeurs van bekende merken nagestreefd. Dit bereiken ze door alleen erkende distributeurs (groothandels) of opleidingsinstituten aan te stellen welke volgens hun methode en met deze producten les mogen geven en daar ook een gedegen docentenopleiding voor hebben gevolgd en blijven volgen.

Nail XL is erkend distributeur en opleidingsinstituut van verschillende bekende merken en daarmee bevoegd om op een hoog niveau les te geven. Hiervoor zijn en worden nog steeds verschillende product- en docentenopleidingen gevolgd.

Webshop Keurmerk

Steeds meer consumenten kopen allerlei producten en diensten via internet. Het gemak hiervan gaat helaas soms ook gepaard met risico's van oplichting, geschillen, etc. Om de klant te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels zijn er verschillende keurmerken in het leven geroepen.

Wij hebben ons aangesloten bij het bekende keurmerk: Webshop Keurmerk. Hierdoor conformeren wij ons aan de gestelde voorwaarden die dit keurmerk stelt en is onze webshop op verschillende punten getoetst en goedgekeurd. Hiermee kunt u erop vertrouwen dat u bij ons veilig en betrouwbaar kunt webwinkelen.
Ga naar onze webshop: Nagelgroothandel.nl
Meer informatie over Webshop Keurmerk: http://www.keurmerk.info

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »