GRATIS Workshop - Famous Names ReleafBen jij een aantoonbare beautyprofessional en nieuwsgierig geworden naar de compleet nieuwe Famous Names Releaf producten? Of wil je graag meer informatie en uitleg over deze unieke producten? Kom dan naar deze speciale en gratis workshop en schrijf je in.Locatie: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo Ov.
Datum: 15-9-2022 (13:00-16:00 uur) + 1,5 uur webinar online (vooraf volgen via de link in tekst hieronder)
Model nodig: nee, je werkt op elkaar
Inschrijfgeld: €25,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Certificaat: je ontvangt een certificaat na afloop

Allereerst is het belangrijk dat je voor de training het Famous Names RELEAF Webinar hebt bekeken en bestudeerd, het is een vooraf opgenomen webinar en duurt 45 minuten.
Daarnaast staan er in de Famous Names RELEAF Facebook groep, waar je gratis lid van kunt worden, verschillende video’s ook waarin verschillende vragen worden beantwoord
BELANGRIJK: bekijk in ieder geval het webinar goed voorafgaande aan de cursus en bestudeer de producten en hun werking, je krijgt namelijk een theorie examen hierover

Welke producten moet je zelf meenemen:
* Een voetenbad en kommetje om mee te spoelen
* 2 handdoeken
* Handschoenen
* Voetenvijl
* Nagelvijl
* Nageltang
* Curette
* Alcohol/Cinnatize
* Evt. nagellak
* Je Famous Names RELEAF Startpakket wanneer je deze al hebt (er worden ook RELEAF producten ter beschikking gesteld)

Wij mailen je een factuur voor €25,00 inschrijfgeld welke 2 weken voor aanvang voldaan dient te worden. Dit betaalde bedrag kun je vervolgens weer bij ons besteden in de winkel na afloop (factuur s.v.p. meenemen), waardoor deze cursus GRATIS is.

Wat kan je verwachten van deze workshop?
WETENSCHAP
Deze workshop voorziet je van product kennis en de instructies over hoe je de FAMOUS RELEAF dient te gebruiken.We leren je een stukje anatomie, de conditie van de voet en het makkelijk te gebruiken van de producten volgens protocol.
MARKETING
Marketing zodat RELEAF jouw bestverkochte nieuwe service wordt. Door voorbeelden en strategie leer je hoe je RELEAF introduceert bij je klanten zodat zij deze service gewoon willen hebben en ervaren.
HOE RELEAF WERKT
Een grondige en duidelijke uitleg over hoe RELEAF werkt en de magische ingrediënten die zijn gebruikt in de producten. Door dit ook in de praktijk toe te passen leer je hoe je de producten op de juiste manier gebruikt.
CERTIFICATIE
Aan het einde van de cursus weet je alles over de RELEAF producten en zal het theorie-examen een fluitje van een cent zijn en kan het bijna niet anders dat je met vlag en wimpel slaagt en een certificaat verdient.


RELEAF by Famous Names Products
⁠De Ultieme Cosmetische Pedicure

• Waarin is RELEAF anders dan de producten die op de markt zijn? Het zijn de ingrediënten die in de producten zitten!⁠
• Alle producten zitten in een duurzame verpakking, ze zijn goed voor je huid en goed voor het milieu

Het doel was een super effectief pedicure systeem te ontwikkelen welke ook goed is voor het milieu. Famous Names heeft daarom een heel jaar gezocht naar bronnen die garandeerden dat al de ingrediënten uit duurzaam bronnen komen.⁠

• Alle RELEAF ingrediënten komen uit duurzame bronnen⁠
• Alle RELEAF verpakkingen zijn duurzaam⁠
• Alle RELEAF product formules zijn 100% Vegan

De FAMOUS RELEAF lijn is ontworpen om te worden gebruikt door zowel pedicures als manicures (yes nagelstylistes!! Ook perfect om toe te passen in jouw salon!). Daarnaast zijn ook deze producten weer net zoals de andere Famous Names producten uitermate geschikt voor de exclusieve verkoop in je salon.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • De Famous Names Releaf producten zijn na de workshop in onze groothandel aan te schaffen.

Cursus geld

Inschrijfgeld €25,00 (BTW-vrij door CRKBO). Dit bedrag ontvang je terug als shop-tegoed.

Datum

15-09-22 13:00

Aanmelding GRATIS Workshop - Famous Names Releaf

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Overzicht Cursussen

Snel en eenvoudig inschrijven

Nieuws

Florence Beauty & Nails 20% KORTING 28 t/m 30 mei

20% FLORENCE BEAUTY & NAILS KORTING! Vanaf zaterdag 28-5-2022 0:01 uur t/m maandag 30-5-2022 23:59 uur 20% KORTING over al je Florence Nails aankopen in onze webshop. Lees meer »

LoveNess 20% korting zaterdag 7 mei

20% LOVENESS KORTING! Vanaf zaterdag 7-5-2022 0:01 uur t/m 23:59 uur 20% KORTING over al je LoveNess aankopen in onze webshop. Lees meer »

Vertraagde verzending & gewijzigde openingstijden

Door omstandigheden zijn wij maandag 2-5-2022 tot 15:00 uur geopend en dinsdag 3-5-2022 gesloten. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »