Wenkbrauwstyling - Henna Brow Mapping en Styling


Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, kan je cliënt emotioneel worden en is het jouw taak om haar te laten stralen.

Deze Henna Brow Styling training is een perfecte aanvulling voor in uw salon. U krijgt les van één van onze Henna Couture browspecialistes.
Tijdens de training leert u de basis over de gezichtsvormen en de daarbij horende wenkbrauwen. U begint dus bij het begin tijdens het theoriegedeelte. Na het theoriegedeelte zullen overgaan op het werken op uw meegenomen model.
 Henna Couture is het merk wat wij gebruiken in onze trainingen en is ontwikkeld door Supercilium. Henna Couture is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India. Het duurt 5 tot 20 minuten om zich te ontwikkelen en het laat een vlek op de huid achter tot 14 dagen.

Inhoud Opleiding:
Diverse technieken shapen
Design the perfect eyebrow met make-up
Henna kleuring technieken (gebaseerd op de nieuwste advanced henna training)

Inhoud Starterskit:
Henna Couture Beautybox
Henna Couture Theorieboek
Henna Couture Pigmenten (5 x)
Henna Couture Fixing lotion – rozenwater
Henna Couture Skin cleasing tonic
Henna Couture Tint remover
Henna Couture Penseel (schuin afgesneden penseel) (1 x)
Henna Couture Mixcup + lepeltje
Tweezerman mini tweezer
Wenkbrauw meettool
Precisie schaartje
Microbrushes (100 stuks)
Mascara borsteltjes (10 stuks)
Brow measuring pen wit
Pre-mapping touw zwart

Datum: selecteer uw startdatum bij inschrijving via het formulier
Plaats: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo
Lesgeld: €199,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Lespakket: €205,20 excl. BTW
Let op: er kan een extra waxpakket worden aangeschaft. Deze kost €140,75 eur excl. BTW extra. Als je dat wilt, dan dit graag aangeven in het veld "opmerkingen".
Tijdsduur: 9:30-15:30 uur
Model: ja

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

 

Lespakket

  • Henna Couture Startpakket €203,20 (excl. BTW)

Cursus geld

€199,00 (BTW-vrij door CRKBO)

Startdatum

  • 15-06-23 09:30
  • 13-07-23 09:30

Aanmelding Wenkbrauwstyling - Henna Brow Mapping en Styling

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

VACATURE: Docente Nagelstyling

Wij hebben een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent(e) nagelstyling. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-1-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »