Wenkbrauwstyling - Henna Brow Mapping en Styling


 

HENNA COUTURE

Henna Couture, het merk van Lash eXtend, is het merk wat wij gebruiken in onze trainingen, Het merk heeft de meest mooie matte tinten. Hierdoor kunnen wij voor iedere huid en haarkleur een geschikte tint aanbieden.

Henna Couture is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India.

Het duurt 5 tot 20 minuten om zich te ontwikkelen en de kleur blijft +/- 2 weken op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes zitten.

 

 Henna Couture is het merk wat wij gebruiken in onze trainingen en is ontwikkeld door Supercilium. Henna Couture is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India. Het duurt 5 tot 20 minuten om zich te ontwikkelen en het laat een vlek op de huid achter tot 14 dagen.

Inhoud Opleiding:
Theorie wenkbrauwen
Diverse technieken shapen
Epileren met pincet, kleuren (verf), waxen, kniptechniek
Hygiëne & veiligheid
Creeër de perfect gemodelleerde wenkbrauw
Henna kleuring technieken
De allround brow art henna is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen en wimpers te verven.

Inhoud Starterskit:
Henna Couture Beautybox
Henna Couture Theorieboek
Henna Couture Pigmenten (5 x)
Henna Couture Fixing lotion – rozenwater
Henna Couture Skin cleasing tonic
Henna Couture Tint remover
Henna Couture Penseel (schuin afgesneden penseel) (1 x)
Henna Couture Mixcup + lepeltje
Tweezerman mini tweezer
Wenkbrauw meettool
Precisie schaartje
Microbrushes (100 stuks)
Mascara borsteltjes (10 stuks)
Brow measuring pen wit
Pre-mapping touw zwart

Datum: selecteer uw startdatum bij inschrijving via het formulier
Plaats: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo
Lesgeld: €199,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Lespakket: €205,20 excl. BTW
Let op: er kan een extra waxpakket worden aangeschaft. Deze kost €140,75 eur excl. BTW extra. Als je dat wilt, dan dit graag aangeven in het veld "opmerkingen".
Tijdsduur: 9:30-15:30 uur
Model: ja

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

 

Lespakket

  • Henna Couture Startpakket €203,20 (excl. BTW)

Cursus geld

€199,00 (BTW-vrij door CRKBO)

Startdatum

  • 13-05-24 09:30

Aanmelding Wenkbrauwstyling - Henna Brow Mapping en Styling

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »