Wenkbrauwstyling - High Definition Wenkbrauwstyling

MyBrows by My Beautiful Eyes is een high definition precisie wenkbrauwbehandeling ofwel wenkbrauwstyling waarmee u bij iedere klant de perfecte wenkbrauw kunt creëren. De producten zijn speciaal ontwikkeld om de wenkbrauwen te vormen, definiëren en accentueren, waardoor het hele gezicht geopend wordt en de natuurlijke schoonheid van de klant wordt benadrukt.In uw salon zou een complete MyBrows behandeling ongeveer tussen de 30 en 60 minuten duren. Natuurlijk is het ook mogelijk om deelbehandelingen uit te voeren.

MyBrows Wenkbrauwstyling

U leert u tijdens de cursus:
* Verschillende technieken uit te voeren zoals shapen, waxen en threading (met draad epileren)
* Verftechnieken speciaal voor de wenkbrauwen
* Het aanbrengen van wenkbrauw make-up door middel van de MyBrows palette
* Hoe u de verschillende technieken combineert om de perfecte wenkbrauw te kunnen creëren

Onder professionele begeleiding van onze ervaren docente wordt alles stap voor stap uitgelegd en wordt u gedurende de gehele cursus goed begeleid. Ook ontvangt een uitgebreid theorieboek en na het afronden van de cursus ontvangt u een certificaat en wordt u met uw salon vermeld op mybeautifuleyes.nl

LET OP: je hebt voor deze opleiding de gehele dag een model nodig. Gedurende de cursus zal het model op een professionele massagetafel (door ons beschikbaar gesteld) liggen om de MyBrows behandeling te kunnen uitvoeren. Een massagetafel of iets soortgelijks heb je dus ook nodig wanneer je klanten in je salon behandelt volgens deze methode.

Tijdsduur cursus: 09:30 - 15:30 uur (incl. lunch en drinken)
Plaats: Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.
Vooropleiding nodig: Nee
Niveau opleiding: *****
Model nodig: Ja

MyBrows Salon Startpakket incl. Heater (mini waxverwarmer)
MyBrows Startpakket
NOTE: op de afbeelding staat de handige portable ORB harsheater vermeld. De ORB Heater maakt alleen geen onderdeel uit van uw startpakket. In uw startpakket zit een andere mini wax verwarmer.

Totale kosten: €462,30 incl. BTW (Startpakket incl. mini wax verwarmer + Lesgeld + Theorieboek + Certificaat)

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • MyBrows Salon Starterkit (incl. mini wax verwarmer) + Theorieboek + Certificaat €237,44 excl. BTW

Cursus geld

€175,00

Startdatum

  • 18-04-19 09:30
  • 17-07-19 09:30
  • 27-11-19 09:30

Aanmelding Wenkbrauwstyling - High Definition Wenkbrauwstyling

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Spring Weekend Sale 6 & 7 april

Spring Weekend Sale! Op zaterdag 6-4-2019 en zondag 7-4-2019 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »