GRATIS Workshop - Oud Cursisten Training

De Oud Cursisten Training is alleen bedoeld voor ex-cursisten die een gel-, acryl- of allround opleiding hebben gevolgd bij Nail XL.Tijdens deze GRATIS avond kun je technieken die je nog niet volledig beheerst oefenen of probleemgebieden aanpakken. Je kunt zelf aangeven wat je nog graag wilt verbeteren. Dit alles uiteraard onder professionele begeleiding van onze docentes.

Zelf meenemen: eigen producten en werkmateriaal
Model nodig? afhankelijk van wat je wilt oefenen
Locatie: Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.

Tijd: 09.30-12.30 uur

Startdatum

  • 15-05-19 09:30
  • 16-09-19 09:30

Aanmelding GRATIS Workshop - Oud Cursisten Training

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

GRATIS Chocoladeletter bij iedere bestelling

Wij hebben van Sinterklaas en Choco-Piet een grote hoeveelheid chocoladeletters mogen ontvangen vanuit Spanje. Daarom bij iedere bestelling/aankoop geheel GRATIS een heerlijke chocoladeletter. Maar OP = OP. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »