Nagelstyling - Essential Nail Professional

Voor wie is deze online cursus geschikt?

Voor alle beginnende of gevorderde nagelstylistes, pedicures, schoonheidsspecialisten en voor iedereen die meer wil weten over de natuurlijke nagel, nagelproducten, chemie en hygiëne.

Wil jij je basiskennis updaten, wil jij je onderscheiden, geef je dan nu op en zorg dat je kan showen met je certificaat vol wijsheid en kennis!

Leer de essentiële theorie die nodig is voor een carrière als nagelprofessional. Door een unieke methode te volgen om alle 3 de Masterclasses te geven, kun je met je kennis en begrip je Nail Knowledge Diploma behalen.


Deze zeer leerzame online cursus bestaande uit 16 lessen is samengesteld door Marian Newman met hulp van Doug Schoon en Vitaly Solomonoff en is voorzien van Nederlandse ondertiteling door Gorge Nails.


Leer de essentiële theorie die nodig is voor een carrière als nagelprofessional. Door volgens een unieke methode alle 3 de Masterclasses te volgen, kan je met je kennis en begrip je Nail Knowledge Diploma behalen.

Hoe lang kan ik de cursus van NailKnowledge zien?
je kunt de cursus zo lang mogelijk bekijken. (levenslang)

Is deze cursus geaccrediteerd?
Nee. Gereguleerde en niet-gereguleerde (geaccrediteerde) cursussen zijn Kwalificaties. NailKnowledge is een ONDERSTEUNING of leermiddel voor een kwalificatie. Het is kennis en begrip en bevat geen praktische of toepassings- vaardigheden die nodig zijn voor elke kwalificatie in de professionele nagelindustrie. NailKnowledge geeft haar eigen Diploma af, maar het geeft heel duidelijk weer wat er is bereikt. De onderwerpen die door NailKnowledge worden behandeld, volgens de National Occupational Standards strak, en zijn vaak breder. Er is geen reden waarom de kwaliteitsborging van zowel gereguleerde als niet-gereguleerde kwalificaties het NK Diploma niet zal accepteren als bewijs van de vereiste kennis van deze onderwerpen.

Wat is de beste manier om van NailKnowledge te leren
De cursus is ontworpen om elke leerstijl te gebruiken: het geschreven woord, gesproken tekst en animaties om de onderwerpen tot leven te brengen. We raden je aan er NIET zo snel mogelijk doorheen te gaan! Dit maakt er geen optimaal gebruik van. Doe het rustig aan en maak aantekeningen, teken diagrammen en ga niet verder totdat je denkt dat je het behandelde onderwerp goed begrijpt. De Kennispunten en Kennistoetsen helpen je hierbij. Je kan de lessen en segmenten zo vaak opnieuw bekijken als je wilt. We raden je aan om de hele cursus na een paar maanden nog een keer te doen, zodat je zeker weet dat de kennis je is bijgebleven.

Hoe lang duurt de cursus?
Er zijn 3 Masterclasses met elk 5 of 6 Lessen, 16 in totaal. De lessen zijn van 10 minuten tot meer dan 30 minuten. Je kan zelf bepalen hoe lang je wilt leren. Er is meer dan 5 uur aan video om van te genieten, maar er zijn veel kennispunten en kennistoetsen die je moet halen voordat je verder kan gaan. We raden je aan de tijd te nemen en de lessen een paar keer te bekijken om optimaal gebruik te maken van de cursus.

Wat gebeurt er als ik een deel van de les mis?
Er is een schuifbalk onderaan elk segment. Hiermee kan je in elk segment achteruit en vooruit bladeren. Het is echter niet mogelijk om de Kennispunten of Kennistoetsen over te slaan als je daar nog niet voor geslaagd bent.

Wat zijn Kennispunten?
Kennispunten zijn korte interactieve leerchecks die betrekking hebben op het segment dat je zojuist hebt bekeken. Ze moeten worden gehaald met een slagingspercentage van 100% om naar het volgende segment te gaan.

Wat gebeurt er als ik het Kennispunt niet haal?
Voor de Kennispunt heb je 2 pogingen. Als je beide niet haalt, ga je terug naar het begin van het segment om het opnieuw te leren.

Wat zijn Kennistoetsen?
Een kennistoets is een toets van 5 vragen aan het einde van elke les. De vragen worden gemarkeerd als 'juist' of 'onjuist' terwijl je antwoordt.
Deze moet met 100% zijn behaald alvorens door te kunnen naar de volgende les of masterclass.

Wat gebeurt er als ik niet slaag voor de Kennistoets?
Je kunt de kennistoets zo vaak mogelijk als nodig proberen.

Wat is het diploma-examen?
Een diploma examen is een examen van 30 vragen over elk van de Masterclasses. Om dit te halen moet je 80% behalen. Er wordt een tabel gemaakt die je laat weten hoe je het voor elk onderwerp hebt gedaan.

Wat gebeurt er als ik het diploma-examen niet haal?
Als je het diploma-examen niet haalt krijg je een nieuwe poging aangeboden en de geproduceerde tabel laat je zien op welke gebieden je niet bent geslaagd. We raden je aan de specifieke lessen opnieuw te bekijken om er zeker van te zijn dat je het onderwerp begrijpt. Als je de 2e poging niet haalt, kun je deze 2 weken niet opnieuw doen, dus gebruik de tijd om terug te keren naar de cursus.

Wat gebeurt er als ik slaag voor mijn diploma-examen?
Jouw diplomacertificaat wordt gegenereerd, waarna je het kan downloaden en afdrukken.

Kan ik de cursus ook op mijn telefoon of tablet volgen?
Ja, je kunt de cursus ook op jouw telefoon of tablet volgen, maar we raden je aan een tablet of computer te gebruiken en de 'volledig scherm'-faciliteit om de beste leerervaring te krijgen.

Het programma werkt niet goed en blijft overslaan!
het programma kan het beste worden bekeken met de Chrome-browser. Als het nog steeds niet soepel verloopt, raden we je aan je cache te wissen, omdat dit een probleem kan veroorzaken. Er zijn zo nodig meer gedetailleerde instructies om je te helpen met dit probleem.

Kan ik deze cursus naar mijn vrienden sturen?
Nee, dat kan niet. Het volgen van de cursus is slechts toegestaan aan één enkele gebruiker. Het systeem pikt het op als er nog een gebruiker is ingelogd, deze kan niet alle kennistoetsen gebruiken en ook geen eigen Diploma behalen.

Wat als ik vastloop tijdens het programma?
Als je deel uitmaakt van een studentengroep met een Educator, neem dan contact met hen op en zij zullen je helpen. Of, als je een enkele gebruiker bent, is er een contactknop om om hulp te vragen. Iemand van NailKnowledge kan je helpen.

 

Cursus geld

€ 117,00 (exl BTW)

Aanmelding Nagelstyling - Essential Nail Professional

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »