Opleiding Blink Wimperextensions One by One

Blink Wimpers* Leer professionele wimperextensions zetten
* One by one methode (haartje voor haartje)
* Met het bekende merk Blink Lashes
* Inclusief uitgebreid Blink Lashes Lespakket
* Inclusief theorie lesboek
* Opleiding duurt 1 dag
* U ontvangt 1 certificaatHet is een geheel nieuwe trend om op elke afzonderlijke natuurlijke wimper een wimperextension te plaatsen met de One by One wimperextensions van Blink Lashes! Bij deze cursus worden de wimperextensions één voor één (one by one) bevestigd op de natuurlijke wimpers, waardoor je volle lange en natuurlijke wimpers creeert die tot wel 4 weken lang blijven zitten!Voor deze cursus maken wij gebruik van wimpersextensions en producten van het bekende merk Blink Lashes. Deze zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en geven het mooiste eindresultaat! Blink extensions zijn nauwelijks van de natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden! De producten van Blink zijn ook volop verkrijgbaar in onze groothandel.

Het Blink Pro Startpakket bevat alles wat je nodig hebt om vele behandelingen mee uit te voeren, de prijs voor een gemiddeld eerste behandeling bedraagt ongeveer €75,00-€100,00 en €35,00-€50,00 voor een nabehandeling eens in de 3-5 weken. Een zeer winstgevende behandeling voor je salon dus.

Deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

LET OP: je hebt voor deze opleiding de gehele dag een model nodig. Gedurende de cursus zal het model op een professionele massagetafel (door ons beschikbaar gesteld) liggen om de wimpers te kunnen plaatsen.Een massagetafel of iets soortgelijks heb je dus ook nodig wanneer je klanten in je salon behandelt volgens deze methode.


Tijdsduur cursus: 10:00 - 16:00 uur (incl. lunch en drinken)

Vooropleiding nodig: nee
Niveau opleiding:  *****
 
Datum:
07-09-2017 VOL
21-09-2017
12-10-2017
07-11-2017
13-11-2017
07-12-2017

Plaats: Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.
Totale kosten: €382,95 incl. BTW (Lesgeld + Blink Pro Startpakket)

Inhoud Blink Pro Startpakket:

Minx Mixed Lashes D Curl 0,2
Minx Mixed Lashes C Curl 0,2
Blink Lash Primer
Blink Make-up Remover
Emergency Eye Wash
Regular Tape
Wimperborsteltjes
Blink Microbrushes 2mm
Blink Lint Free Eye Patches
Luchtpompje
Schaartje
Pincet Recht
Pincet Gebogen
Blink Ultra Bonding lijm 5ml
Blink Gel Lijm Remover 15ml
Jade Stone

Uit dit pakket kunt u ongeveer 25 tot 30 behandelingen halen. Afhankelijk van de verschillende lengtes van de wimperextensions.

U kunt ook kiezen voor de Cursus Everlash Wimperextensions Spread. Bij deze cursus worden de wimperextensions in wimperplukjes (spreads) bevestigd op en tussen de eigen wimpers. Deze behandeling is vele malen sneller maar geeft een kwalitatief minder resultaat en blijft minder lang zitten. Bij een klant of het model kun je deze wimpers plaatsen door gebruik te maken van een stoel of handiger een barkruk die in hoogte verstelbaar is.

Tijdens de opleiding leren wij u op een praktische manier alle vaardigheden die u als professionele wimperstylist dient te bezitten.

U leert:
* de techniek om op een professionele manier op iedere natuurlijke wimper een extension te plaatsen
* welke instrumenten u allemaal nodig heeft, waar deze voor dienen en hoe u ze het beste kunt gebruiken
* advies te geven welke type krul, dikte en lengte het beste bij iemands natuurlijke wimpers past
* alle overige informatie die een gedegen wimperstylist dient te weten

Onze dagopleiding bestaat uit twee delen
:
Bij het eerste deel van de opleiding wordt gewerkt met een kunsthoofd zodat u op een veilige manier kunt oefenen. Zo leert u de feeling en techniek die u nodig heeft bij het aanbrengen van de wimperextensions onder de knie te krijgen.

Tijdens het tweede deel begint u meteen aan het echte werk! Wij zullen u begeleiden in het zetten van wimperextensions bij een model. Voor een model dient u zelf te zorgen.

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • Blink Startpakket €171,86 (excl. BTW)

Cursus geld

€175,00

Startdatum

  • 21-09-17 10:00
  • 12-10-17 10:00
  • 07-11-17 10:00
  • 13-11-17 10:00
  • 07-12-17 10:00
  • 01-02-18 10:00

Aanmelding Opleiding Blink Wimperextensions One by One

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij bestaan 15 jaar en dat vieren wij met jou!

Op maandag 16-10-2017 bestaan wij maar liefst 15 jaar en wij trakteren jou deze keer. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder. Lees meer »

Wij zijn gesloten 29 september t/m 2 oktober

Wij vieren ons 15-jarig bestaan en zijn daarom vrijdag 29 sept t/m maandag 2 oktober gesloten. Lees meer »

Webshopping Days 16-17-18 September

Binnenkort zijn het Webshopping Days met een 15% korting over je gehele bestelling. Mis het niet en noteer 16 t/m 18 september alvast in je agenda! Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »