Florence Nails innovatie: LED Gels

Geplaatst op 24-06-2012

Delen


Een nieuwe innovatie van Florence Nails met LED gels speciaal voor een LED Lamp. Binnen 20 seconden uitgehard! Dus nu nog sneller werken.

Florence Nails LED Builder Gel Clear
De LED gel breng je direct aan na het voorbehandelen van de nagel (nailclean & bonding primer) met tip of sjabloon en hij hard binnen 20 seconden uit onder de LED lamp. De led builder gel is een wat dikkere gel en lijkt op onze reguliere exclusive builder gel qua structuur.
<< Bestel Direct

Florence Nails LED French White Gel
De Florence Nails LED french gel white voor het creeren van de perfecte French Manicure. De LED French Gel White is een boterdikke french bouwgel, die zie zich in een laag laat opbrengen en perfect is te gebruiken bij verlenging met sjablonen. Hard uit binnen 20 seconden!
<< Bestel Direct

Florence Nails LED Stroke Gel Clear
De Florence Nails LED Stroke Gel is een strijkgel met een superieure hechting die zich gemakkelijk laat verwerken. Hij kan in een of meerdere laagjes aangebracht worden en hard binnen 20 seconden uit onder de LED lamp.
<< Bestel Direct

Florence Nails LED Lamp
De LED lamp is een prijzige aanschaf, maar wel een aanschaf voor de rest van je nagel carriere! De LED lamp gaat namelijk 30.000 tot 50.000 branduren mee en hard uit in 5, 20 of 30 seconden. Een UV lamp gaat slechts 5000 branduren mee en heeft een gemiddelde uithardings tijd van 2 minuten.
<< Bestel Direct

Beschrijving
De Radiant LED gel is een 1 fase gel met een goede hechting, kracht en glans. Deze gel is een zelfnivellerende gel en kan worden gebruikt door nagelstylistes van verschillende niveaus.

LED stroke gel: De gel is vergelijkbaar met de Florence Nails master gel.
LED builder gel : De gel is vergelijkbaar met de Florence Nails x-clusive builder gel.
LED french gel white: de gel is vergelijkbaar met de gewone french gel white van Florence Nails.

Gebruiksaanwijzing
Bewerk de nagel voor (nailclean / bondingprimer / vijlen).
Begin met de LED stroke gel. Breng een dunne laag aan en hard deze 30 sec uit onder de LED (405 nm) lamp. Plaats dan een matige hoeveelheid van de LED builder gel aan in het midden van de nagel. Laat de gel 30 seconden in LED (405 nm) uitharden.
Verwijder kleverige laag met finishing wipe.

Kan in combinatie met de Florence Nails Gelpolish en Florence Nails Gel gebruikt worden.
Bij gelpolish is het belangrijk om de (kunst)nagel op te ruwen en weer te beginnen met de base/top coat.
Voor het maken van een french gebruik je de LED french gel white. Deze werkt hetzelfde als onze normale french gel white en hard je wederom 30 seconden uit onder de LED lamp (405 nm).

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Spring Weekend Sale 6 & 7 april

Spring Weekend Sale! Op zaterdag 6-4-2019 en zondag 7-4-2019 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »