Fluwelen revolutie met Velena - Velure Glamor Touch

Geplaatst op 13-03-2012

DelenDe nieuwe trend van dit moment. Het dragen van fluweel op je nagels. Exclusief verkrijgbaar bij Nail XL / Nagelgroothandel.nl met de gepatenteerde Velena - Velure Glamor Touch.

Geschiedenis fluweel
Al sinds de zestiende eeuw in Italië, wordt fluweel/velvet of velure (zoals dat heet in Frankrijk) beschouwd als een symbool van luxe. Jurken, luxe capes en jassen: alles wat genaaid of gedrapeerd werd, werd gemaakt van "rijk" materiaal, zoals velvet (fluweel).

Tegenwoordig wordt het product vaak geassocieerd met de glitter en glamour van het “oude Hollywood", waarbij de diamanten van de vrouwen schitterden tegen de achtergrond van een donkere fluwelen jurk.

Vanaf nu is het mogelijk om dit product ook op je nagels te dragen!

Velure Glamor Touch
“Velure Glamor Touch” is een ware "fluwelen revolutie" op het gebied van nailart en design. Deze nieuwe gepatenteerde uitvinding werd ontwikkeld door Elena Veretenko samen met haar team van technische experts en consultants.

Belangrijk aan deze uitvinding is in de eerste plaats het ontwikkelen van een eenvoudig, makkelijk te gebruiken, betrouwbaar en veilig apparaat, voor het aanbrengen van een fluwelen coating op de nagels.

Momenteel bestaat het kleurenpallet uit 7 kleuren in grote buisjes. Binnen een aantal weken wordt het assortiment uitgebreid naar maar liefst 50 kleuren!
Het product is verpakt in een luxe tas, bevat 7 kleuren Velure Glamor Touch (Burgundy, Sax Blue, Yellow, Red, Dark Violet, Black en Turquoise), een speciale borstel, een oplader, de witte flockaider (het apparaat wat “velure” verdeelt over de nagel. Anders dan afgebeeld is deze alleen in het wit verkrijgbaar) en een mondmasker.

Toepassing van het product

Bekijk ook de volgende Velena video over de toepassing van het product:


Het product is een decoratieve coating, geschikt voor zowel op natuurlijke nagels als op kunstnagels. De gebruikte vezels (wol, katoen, nylon, viscose, acryl, enz.) bestaan uit verschillende lengtes, kleuren en diktes, om zo een fluweelzachte uitstraling te creëren.
Je kunt het product gebruiken in combinatie met lijm of met een topgel.

Voordelen van het product
• Eenvoudig en makkelijk te gebruiken, zowel voor het maken van complexe ontwerpen voor ervaren nagelstylistes, alsmede voor de beginnende stylistes die nog niet veel ervaring hebben met nailart/design. Het product kan over de gehele nagel gebruikt worden maar ook als in combinatie met andere materialen. Door velvet te combineren met Swarovski stenen, glitters, folie, shell sheets, gekleurde acryl, gel en andere producten, zullen er prachtige combinaties ontstaan.
• Het product is bestand tegen de dagelijkse werkzaamheden en water en blijft 14-20 dagen mooi bij normaal gebruik.
• Het product kan gemakkelijk verwijderd worden van de nagel door te vijlen of weken in aceton (afhankelijk van de gebruikte methode (lijm/gel) • “Velena - velure magic touch" is de perfecte keuze voor zowel de nagelstyliste als haar klanten, die waarde hechten aan de snelheid en het eenvoudig verwerken van dit product, wat tevens een luxe uitstraling heeft.
Exclusief verkrijgbaar voor Nederland bij Nail XL / Nagelgroothandel.nl

Introductie Aanbieding
De totale Velena - Velure Glamor Touch set kost €240,00 excl. BTW. Bij aanschaf van deze kit krijgt u nu een gratis workshop t.w.v. €49,50 op vrijdag 6-4-2012 van 19:00-22:00 uur bij Nail XL te Hengelo Ov. Zo leert u het product kennen en leert u al diverse prints maken zodat u het product direct kunt toepassen in uw salon. U kunt het product kopen in onze Nail XL showroom (Hengelo Ov.) of via onze webshop Nagelgroothandel.nl

Over Velena Nail Design en Elena Veretenko
“Velena Naildesign LAB” is het internationaal nail design laboratorium van Elena Veretenko, een waar icoon op nailart en design gebied.

Het bedrijf is voortdurendbezig met onderzoek, om zo de beste en meest hoogwaardige producten op de markt te kunnen introduceren.

Nail XL | Nagelgroothandel.nl is sinds een paar jaar importeur voor Nederland van dit fantastische merk Velena / Kodi Professional.

Meer informatie over Velena Nail Design, Kodi Professional en Elena Veretenko kun je vanaf nu ook vinden op www.velana-naildesign.nl de officiële pagina voor Nederland of via Facebook: www.facebook.com/VelenaNailDesign

Nieuws

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

VACATURE: Docente Nagelstyling

Wij hebben een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent(e) nagelstyling. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-1-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »