UPDATE Corona-virus COVID-19

Geplaatst op 28-04-2020

Delen

 

UPDATE CORONA-VIRUS | COVID-19

Beste Nail XL | Nagelgroothandel.nl klant,

In verband met de verlengde maatregelen die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 21-4-2020 met betrekking tot het Corona-virus COVID-19 graag je aandacht voor het volgende:
"Voor kappers, schoonheidsspecialisten en andere in zogenoemde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt t/m 19 mei dat zij helaas hun vak niet meer mogen uitoefenen."

NAIL XL ACADEMY & SHOWROOM - gesloten t/m 3-5-2020
Alle trainingen die staan ingepland bij de Nail XL Academy in Hengelo Ov. gaan reeds niet door t/m 3 mei 2020. Alle cursisten die gedurende deze periode een cursus hebben geboekt of volgen hebben persoonlijk bericht per e-mail hierover ontvangen met verdere informatie.

Voor uw eigen veiligheid en die van ons team hebben wij besloten om solidair te zijn met de oproep voor de beautybranche en onze fysieke winkel te sluiten en alleen online verder te gaan. Wij blijven aanwezig en zijn ook per e-mail, chat en telefoon bereikbaar voor al je vragen, alleen zullen wij verder druk bezig zijn met het verzenden van je bestelling.

WEBSHOP NAGELGROOTHANDEL.NL
Onze webshop blijft geopend en bestellingen worden ook gewoon verstuurd, afhalen is alleen niet mogelijk. Houd verder rekening met mogelijk een iets langere levertijd en dat bepaalde producten (tijdelijk) niet leverbaar zullen zijn.

Verder overstijgt de vraag naar desinfectie- en beschermingsproducten de productie capaciteit en beschikbaarheid op dit moment en ook de grondstoffen zijn schaars. Hierdoor kan de voorraad voor deze producten beperkt zijn. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden.

Wij volgen dagelijks de berichtgevingen en indien nodig voeren wij passende maatregelen door als de actuele situatie en de richtlijnen daarom vragen.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende periode en blijf gezond!

Esther Stemerdink
Managing-Partner & Co-Founder Nail XL | Nagelgroothandel.nl
 

 

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »