Nieuw: de snelste soak off gel ooit!

Geplaatst op 22-07-2010

Delen


* prijswijziging starterkit naar 29,95 eur. De vermelde 21,00 eur was een tijdelijke introductie aanbieding.

Ontdek de revolutie in Soak Off Gel van Cuccio Professional
Soak Off Gel is de trend van 2010. Logisch, want het blijft flexibel, is op de natuurlijke nagel aan te brengen en in minder dan 5 minuten te verwijderen zonder te vijlen! Nail XL presenteert de Soak Off hit uit Amerika: Pronto Soak Off Gel van Cuccio Professional.

Gel en nagellak in één
Soak Off Gel brengt het beste van gel en nagellak samen! Net zo snel aan te brengen en te verwijderen als een nagellak maar de duurzaamheid en mogelijkheden die alleen een gel u kan geven. De gel is direct op de natuurlijke nagel aan te brengen en met vijf minuten weken in aceton eenvoudig te verwijderen. Ideaal dus voor zowel echte gelfans als manicureklanten!

Hoge kwaliteit
De Soak Off Gel van Cuccio Professional is een van de meestgeprezen Soak Off Gels van Amerika, en nu exclusief verkrijgbaar bij Nail XL. Cuccio heeft twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van haar Soak Off gels. En met succes, want dankzij de unieke samenstelling is de gel perfect dun op te brengen, maar hard hij wel volledig uit én heeft deze Soak Off Gel geen last van vergeling of terugtrekking.

22 spetterende kleuren
De productlijn bestaat uit een base coat, vier basisgels en 22 spetterende lentekleuren. Daarnaast is de Soak Off Gel van Cuccio Professional is ook verkrijgbaar in een handige starterkit met vier basisgels en een flesje Finishing Whipe. Haal dus snel de lentetrend van het jaar in huis!

<< Meer informatie en bestellen

GEBRUIKSAANWIJZING SOAK OFF GEL - zo brengt u soak off gel aan

Instructies voor french manicure
De voorbereiding voor de nagelbehandeling van uw klant bepaalt hoe lang de Soak Off Gel blijft zitten. Een goede ontvetting en reiniging van de nagel is dan ook essentieel. Let bij het aanbrengen van een French Manicure of Pedicure op dat u de witte Soak Off Gel goed over de nageltop trekt en voldoende uit laat harden. Doet u dit niet, dan kan de gel loslaten.
1.Bereid alle nagels voor door het terugduwen van alle nagelriemen
2.Verwijder zachtjes de natuurlijke glans van alle nagels met een White Block
3.Maak de nagels schoon en verwijder stof door het gebruiken van Alcohol 80%. Verwijder hierna vocht, vuil en vet van de nagelplaat met Nail Clean.
4.Als u de lengte van de nagels wilt aanpassen, plaats de tips dan nu op de nagelplaat. Omdat dit een soft gel is, is het belangrijk dat u de lengte niet te lang laat.
5.Reinig de transparant gevijlde tip opnieuw met Alcohol 80%.
6.Wilt u de gel extra hechting te geven? Breng dan een kleine hoeveelheid Florence Nails Bonding primer aan op de nagelplaten.
7.Roer de Soak Off Gel voor u begint goed door zodat de pigmenten goed gemengd zijn.
8.Breng een dun laagje Base Gel aan op de nagels van een hand en plaats de hand vervolgens 30 seconden onder een 9 watt UV-lamp. Terwijl er een hand onder de UV-lamp is, brengt u ook een dun laagje Base gel aan op de nagelplaten van de andere hand. Leg ook deze hand 30 seconden onder de lamp.
9.Breng de French Smile aan door het gebruik van Soak Off White Gel. Deze gel zit vol met zwaar pigment. Zorg dat u de gel niet te dik aanbrengt en goed over de nageltop trekt. Gebruik hiervoor een French manicure penseel of een marble pen.
10.Leg de hand 4 minuten onder de 4x9 watt UV-lamp.
11.Breng de Soak Off Pink Gel aan. Lak voorzichtig van de nagelriem naar het einde van de nagel, net alsof u een nagel lakt. Zorg ervoor dat de laag die u aanbrengt dun en geleidelijk is.
12.Leg de hand 4 minuten onder de 4x9 watt UV-lamp.
13.Breng een laatste laag Soak Off Clear Gel aan. Maak er weer een dunne laag van net alsof u de nagel lakt.
14.Gebruik Finishing Whipe en verwijder langzaam de plakkerige rand, nagel voor nagel Gebruik de Finishing Whipe maar één keer. Als u een Finishing Whipe meerdere malen gebruikt, verliezen de andere nagels hun glans.

Instructies voor een kleurgel
De voorbereiding voor de nagelbehandeling van uw klant bepaalt hoe lang de Soak Off Gel blijft zitten. Een goede ontvetting en reiniging van de nagel is dan ook essentieel. Volg daarom goed de aangegeven instructies.
1.Volg de eerste stap 1 t/m 8 van de French Manicure instructies
2.Breng de gekozen Soak Off Color Gel aan. Lak zachtjes vanaf de nagelriem naar het eind van de nagel, net alsof u de nagel lakt. Zorg ervoor dat de laag die u aanbrengt dun en geleidelijk is. Als u de laag te dik aanbrengt heeft u de kans dat de gel niet goed uithard of licht terugloopt.
3.Leg de hand 4 minuten onder de 4x9 watt UV-lamp.
4.Breng de tweede laag Soak Off Color Gel aan. Maak net als de vorige keer weer een dunne en geleidelijke laag, net alsof u de nagel lakt.
5.Leg de hand 4 minuten onder de 4x9 watt UV-lamp.
6.Breng voor extra glans een laag Clear Gel aan over de gekleurde nagel. Laat deze 1 minuut uitharden in een 4x9 watt UV-lamp.
7.Gebruik Finishing Whipe en verwijder langzaam de plakkerige rand, nagel voor nagel. Gebruik de Finishing Whipe maar één keer om de glans niet te verliezen.

Verwijderen van de lak van vingernagels
Gebruik nooit een vorm van verwarming om de Aceton te verwarmen. Dit kan schadelijk zijn voor de klant. Benodigdheden: Een handdoek, Florence manicurebowl Pink (bestand tegen aceton), een bokkenpootje en Florence Nails Aceton.
1.Gebruik een 180 grit vijl, en vijl het oppervlak van de nagels. We vijlen de nagels niet dunner, we breken alleen de gel om de weektijd in te korten.
2.Giet genoeg Aceton in uw glazen/keramische schaal om de nagels van de klant te bedekken.
3.Leg de vingertoppen van de klant in de Aceton.
4.Gebruik de handdoek om de schaal af te dekken (over de handen van de klant) Dit helpt het lichaam om de temperatuur in de handen normaal te houden, en houd genoeg warmte over om te helpen met het inkorten van de weektijd.
5.Afhankelijk van de dikte van de aangebrachte lagen, kan de weektijd tussen de 3-10 minuten liggen.
6.Verwijder na 5-10 minuten de handdoek. U zou nu al scheurtjes moeten zien in het oppervlak van de gel. Dit geeft aan dat de gel de nagelplaat aan het loslaten is. In tegenstelling tot traditionele Acryl lost de Aceton niet de gel op, maar zorgt ervoor dat de gel de nagelplaat loslaat.
7.Pak nu het bokkenpootje erbij, en schraap er voorzichtig mee over de gel. U hoeft hiervoor geen druk te gebruiken. Dit zal de nagels van de klant niet beschadigen.

<< Meer informatie en bestellen

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »