Vacatures nagelstyliste en ruimte te huur

Geplaatst op 03-06-2013

Delen

Wij hebben weer leuke vacatures of ruimtes te huur aangeboden gekregen voor jou als nagelstyliste. Misschien zit er wat voor jou bij. Deel dit bericht en deze mogelijkheden ook met je collega's. Succes!

1. Nagelstyliste Freelance/ZZP gezocht  - Zoetermeer
Excellence of Beauty is een sfeervolle beautysalon in Zoetermeer waar u terecht kunt voor
verzorging, verwenning en ontspanning van uw schoonheid. We zijn gespecialiseerd in visagie pedicure, manicure en nagelstyling. Persoonlijke aandacht aan uw schoonheid staat voorop,
een goed verzorg uiterlijk geeft zelfvertrouwen en maak een goede indruk.

Wegens uitbreiding op een nieuwe locatie in Zoetermeer ben ik op zoek een zzp/freelance nagelstyliste voor 3 dagen. Heb jij een eigen bedrijfje, al reeds enig ervaring en vind je het leuk om met je eigen bedrijf een aanvulling te zijn bij ons op het nieuwe locatie en ben je op zoek naar een ruimte, dan ben jij van harte welkom.

Profiel vereisten:
ZZp/freelance ingeschreven bij de KVK
Aantoonbare ervaring
Allround gediplomeerd nagelstyliste
Vak kennis het liefst van producten
Goed kunnen werken met Gel en Acryl, Nailart en Naildesign
Commerciële vaardigheden
Kan goed zelfstandig werken maar heb een teamspirit
Heb affiniteit met werken met mensen
Goede sociale en communicatieve vaardigheden
Geen bezwaar voor werken in weekend of avonduren
Woonachtig in Zoetermeer of directe omgeving

Aantal jaar ervaring:2 tot 5 jaar
Leeftijd: 25 jaar en ouder

Overige informatie:
Je hebt al een eigen klantenbestand die je meeneemt zodat je direct kan starten en niet alleen afhankelijk bent van nieuwe klanten. Je mag gebruik maken van een ruimte met nageltafel en stoel die nog vrij is. Er wordt gewerkt op basis van nageltafelverhuur, hiervoor mag je ook gebruik maken wachtruimte, handdoeken, keuken, koffie, thee, fris etc, toilet, gas, water en energie. Er is gratis parkeer gelegenheid voor klanten. Werkdagen in overleg. Huurprijs €350,- inclusief btw per maand.

Ben jij die representatieve enthousiaste nagelstyliste en zou jij het leuk vinden om met je eigen bedrijfje een aanvulling te zijn bij ons op de nieuwe locatie, stuur zo snel mogelijk tot uiterlijk 7 juni 2013 je sollicitatie brief met cv naar info@excellenceofbeauty.nl  

Kijk voor meer informatie op www.excellenceofbeauty.nl of bel naar 06-33912616

2. Nagelstyliste werkplek te huur in gezellige nagelstudio - Leidschendam
Gezellige nagelstudio bied werkplek te huur aan. Wij zijn opzoek naar een professionele nagelstyliste die t leuk vind om als zelfstandige in team verband te werken. Het team bestaat uit 4 nagelstylistes en een pedicure. Voor verdere info kan je bellen. 070-3877952. Vraag naar Gwen. Meer informatie: 070-3877952 en www.bijgwen.nl
 
3. Ruimtes te huur voor nagelstyliste in goed lopende kapsalon - Utrecht
Smit Kappers is een 65 jaar bestaand kappersbedrijf in Utrecht.
In onze vestiging in het centrum van Utrecht hebben wij zelfstandige ruimte(s) beschikbaar voor een schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste, etc. De ruimte(s) zijn beschikbaar voor 1 of meerdere gebruikers.

Wij bieden binnen onze kapsalon een afzonderlijke etage van 55 m2 aan, met uitbreidings mogelijkheden tot ongeveer 100m2

De ruimte word ingedeeld in meerdere gebruikersruimtes van 9 m2 - 12m2 en 15 m2 en een algemene ontvangst, wacht en verkoopruimte.

Ben jij op zoek naar jou eigen ruimte? Reageer dan via john-smit@hotmail.com of bel: 06-51472084

4. Ruimte te huur voor nagelstyliste in zonnestudio - De Bilt
Wij hebben een ruimte te huur voor een nagelstyliste in Zonnestudio "Studio Sunshine" in de Bilt. In onze moderne zonnestudio stellen wij graag een ruimte beschikbaar aan een professionele nagelstyliste. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Lavino tel. 030 - 220 30 84 of info@studiosunshine.nl website: www.studiosunshine.nl

Bent u ondernemer en heeft u ook een vacature voor een nagelstyliste of heeft u een mooie ruimte beschikbaar? Stuur uw oproep en/of vacature naar info@nailxl.nl en wij plaatsen deze graag via Twitter, Facebook en onze eigen website.

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »