Nagelstyling Workshop - Plasteline Gel Design


Creëer waanzinnige 3D art met Plastiline gel. Dit product is erg eenvoudig te verwerken met een geweldig resultaat! Combineer de kleuren van de Plastiline onderling, meng ze samen voor een nóg breder kleurpallet.


Tijdens deze cursus krijg je tips voor mooie ondergronden met diverse kleuren, glitters en pigmenten. De 3D designs die we gaan maken zijn draagbaar en dus toepasbaar in je salon voor je klanten. De Plastiline gel gaan we op verschillende manieren plaatsen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse tools en penselen.

O.a. wordt gebruikt:
* Siliconen tools met (fijne) punt
* 3D mini penseel
* Dotting tools
* Nail art penseel met fijne punt (bv art design van Crystal Nails)
* Een (oud) gelpenseel

 We werken op tips dus heb je tijdens de opleidingsdagen geen model nodig. De plasteline gels worden door ons gratis ter beschikking gesteld of kun je uiteraard aanschaffen. Penselen en overige tools kun je bij ons aanschaffen indien je die nog niet hebt. 

Vooropleiding nodig: Gel
Model nodig: nee, we werken op tips
Niveau opleiding:  *****
Tijdsduur cursus: 09:30 - 15:30 uur (incl. lunch en drinken)
Lesgeld: €99,00 *(BTW-vrij door CRKBO)

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Cursus geld

€ 99,00 (BTW-vrij door CRKBO)

Datum

06-05-19 09:30

Aanmelding Nagelstyling Workshop - Plasteline Gel Design

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Flash Sale - Dadi Oil en Dadi Scrub

Verrassing! Famous Names heeft 2 Readers Choice Awards gewonnen en tracteert op 15% op Dadi Oil en Dadi Scrub Lees meer »

Gewijzigde openingstijden 29 juli t/m 17 augustus

Wij zijn gedurende de vakantieperiode gewoon geopend. Alleen kennen wij in de periode van 29 juli t/m 17 augustus gewijzigde openingstijden. Lees meer »

Maandag 15-4-2019 gewijzigde openingstijden

In verband met een externe training hanteren wij voor maandag 15-4-2019 beperkte openings- en verzendtijden voor de webshop. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »