Nagelstyling Workshop - Plasteline Gel Design


Creëer waanzinnige 3D art met Plastiline gel. Dit product is erg eenvoudig te verwerken met een geweldig resultaat! Combineer de kleuren van de Plastiline onderling, meng ze samen voor een nóg breder kleurpallet.


Tijdens deze cursus krijg je tips voor mooie ondergronden met diverse kleuren, glitters en pigmenten. De 3D designs die we gaan maken zijn draagbaar en dus toepasbaar in je salon voor je klanten. De Plastiline gel gaan we op verschillende manieren plaatsen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van diverse tools en penselen.

O.a. wordt gebruikt:
* Siliconen tools met (fijne) punt
* 3D mini penseel
* Dotting tools
* Nail art penseel met fijne punt (bv art design van Crystal Nails)
* Een (oud) gelpenseel

 We werken op tips dus heb je tijdens de opleidingsdagen geen model nodig. De plasteline gels worden door ons gratis ter beschikking gesteld of kun je uiteraard aanschaffen. Penselen en overige tools kun je bij ons aanschaffen indien je die nog niet hebt. 

Vooropleiding nodig: Gel
Model nodig: nee, we werken op tips
Niveau opleiding:  *****
Tijdsduur cursus: 09:30 - 15:30 uur (incl. lunch en drinken)
Lesgeld: €99,00 *(BTW-vrij door CRKBO)

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Cursus geld

€ 99,00 (BTW-vrij door CRKBO)

Startdatum

  • 06-05-19 09:30

Aanmelding Nagelstyling Workshop - Plasteline Gel Design

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wimpergroothandel.nl - alles voor wimpers onder één dak

Sinds 2013 zijn wij ook specialist op het gebied van wimpers en dan zowel de producten (wimperextensions, wimperlifting, etc.) als het geven van opleidingen hiervoor. Wij hebben dit nu handig en overzichtelijk verzameld. Lees meer »

GESLOTEN maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019

Graag willen wij je hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en wensen wij je alvast hele fijne feestdagen toe. Net als de voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar weer gesloten zijn tussen kerst en oud en nieuw en wel vanaf maandag 24-12-2018 t/m dinsdag 1-1-2019. Lees meer »

GRATIS Chocoladeletter bij iedere bestelling

Wij hebben van Sinterklaas en Choco-Piet een grote hoeveelheid chocoladeletters mogen ontvangen vanuit Spanje. Daarom bij iedere bestelling/aankoop geheel GRATIS een heerlijke chocoladeletter. Maar OP = OP. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »