Nagelstyling - Acrylgel-Polygel Nagelstyliste Opleiding✓Leer als nagelstyliste professionele
acrylgelnagels zetten
LoveNess RevoGel, Crystal Nails Xtreme Fusion Gel of Florence Nails BO2S Gel
✓Praktijk opleiding in combinatie met theorie
✓Opleiding duurt 6 dagen (6 uur per dag) (zaterdag) of 12 halve dagen (dinsdagochtend of dinsdagavond) ,vrijdagochtend. (3 uur per dagdeel)
✓Keuze uit meerdere soorten merken lespakketten
✓Wij kennen alle ins-en-outs van de merken waarmee wij lesgeven
✓Inclusief uitgebreid lesboek
✓U ontvangt 1 certificaat
✓Branche Erkende Opleiding Nagelstyling (Het Nagelgilde)
✓Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO)

Deze opleiding wordt gegeven bij Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.

Algemeen | Studieduur & Programma | Diploma | Examen | Lesgeld | DocentesAlgemeen
De acryl-gel nagelstyliste opleiding duurt 6 dagen en wordt gegeven volgens de laatste richtlijnen. Dit systeem is pas op de markt gebracht. Het heeft de beste eigenschappen van gel en acryl gecombineerd in 1 nieuw (geurloos) product. U gaat werken met tips en sjablonen. Daarnaast leert u o.a. onder andere een basis-designnagel maken, een nagelbijter te behandelen. Uiteraard wordt de theorie en nabehandeling niet vergeten. Kortom, tijdens deze lessen worden alle aspecten van het vak behandeld, waarna u het vak 'acryl-gel nagelstyliste' kunt uitoefenen. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u aan het einde van de opleiding een certificaat.

Acrylgel, ook wel Polygel genoemd, is een revolutionair systeem. Het combineert het beste van de systemen gel en acryl wat is samengevoegd tot één product.
- Het beste van acryl en gel is samengevoegd
- Makkelijk te doseren en geen verspilling van product
- Het product loopt niet uit, blijft liggen waar je het neerlegt
- Na uitharding wordt de elasticiteit van de gel gemengd met de sterkte acrylStudieduur & Programma

De totale acryl-gel nagelstyliste opleiding duurt 6 dagen (6 uur per dag) of 12 ochtenden (vrijdag) of avonden (dinsdag). Iedere week bestaat uit één lesdag, waarmee de opleiding totaal 6 weken duurt. De indeling bestaat uit:
• 5 dagen gel
• 1 dag Salonmanagement/Manicure

Vooropleiding nodig: geen
Studiebelasting per week: 6-8 uur
Niveau opleiding:  *****

Lesdagen en tijdsduur cursus:
Vrijdag - 09:30 - 12:30 (incl. drinken)
Zaterdag - 09:30 - 15:30 (incl. lunch en drinken)
Dinsdag - 19:00 - 22:00 uur (incl. drinken)
Dinsdag - 19:00 - 22:00 uur (incl. drinken)
Wanneer je start op een dinsdagavond, vrijdagochtend of zaterdag: dan zal die dag wekelijks dezelfde lesdag voor je zijn.

Diploma
Wij zijn een Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO) en Branche Erkend Opleider Nagelstyling (Het Nagelgilde). Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatieve en erkende opleiding. Na afloop van deze opleiding ontvangt u 1 certificaat (gel). Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde) voor een diploma. Dit is echter alleen mogelijk als u ook de manicure module heeft gevolgd.

Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde)
Onze gehanteerde lesmethode bereidt u tevens uitstekend voor op het landelijke branche erkende examen van Het Nagelgilde (branche vereniging). Hiermee heeft u als cursist de mogelijkheid om deel te nemen aan dit onafhankelijke landelijke examen en ook hiervoor een diploma te ontvangen naast de reeds door ons uitgegeven certificaten. Deelname aan het landelijke examen is niet inbegrepen in de opleiding. Opgave hiervoor verloopt via Het Nagelgilde als ook de betaling. Uw docente informeert u graag meer hierover tijdens de opleiding.


Lesgeld
Het lesgeld is opgebouwd uit het aantal lesdagen en de keuze voor het productpakket. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten speciaal samengestelde lespakketten. Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u de verschillende keuzes en het opgaveformulier toe per e-mail. Uw keuze voor het soort productpakket en het hierin vermelde lesgeld geeft het totale bedrag voor deze opleiding
Wij staan geregistreerd bij het CRKBO en hierdoor kennen onze opleidingen een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat u geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Docentes

Marijke Sprokkereef        Chantal van Mastrigt

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze
 Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • Afhankelijk van uw keuze

Cursus geld

Afhankelijk van uw keuze

Datum

16-04-21 09:30

Informatie aanvraag Nagelstyling - Acrylgel-Polygel Nagelstyliste Opleiding

Contact formulier

Nieuws

PostNL - vertraging pakketten door extreme drukte

Het is sinds begin november reeds extreem druk bij PostNL. Hou daarom rekening met mogelijke vertraging van je pakket. Lees meer »

Nail XL Foute 500 Bingo 29-11-2020

Doe jij mee aan de Nail XL Foute 500 Bingo op zondag 29-11-2020? Er wordt voor maar liefst €1000 aan prijzen weggegeven. Lees meer »

Black Friday Online Edition 27-11-2020

Black Friday! Vanaf vrijdag 27-11-2020 0:01 uur t/m 23:59 uur kun je profiteren van 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop (alleen online) Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »