Nagelstyling Workshop - IBX ProfessionalIBX
is een revolutionair tweedelig systeem dat de beschadigde nagels herstelt, de natuurlijke nagel sterker maakt en ook beschermt bij gebruik van afweekbare producten.

Na het volgen van deze training kan jij ook IBX aanbieden in je salon.

Tijdens de IBX training zal het systeem uitgebreid uitgelegd en behandeld worden en worden de diverse behandelmogelijkheden met het IBX systeem toegelicht. Voorafgaand aan deze training zal er een webinar plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt. Deze training bestaat uit een online webinar voor de theorie (deelname verplicht) en vervolgens vindt er een hands-on training plaats bij Nail XL welke wordt afgesloten met een examen. Nadat je deze met een voldoende hebt afgerond, behaal je jouw IBX certificaat.

Deze opleiding is bedoeld voor beauty professionals met een bewijs van nagelstyliste opleiding / pedicure opleiding / schoonheidsspecialiste opleiding en/of aan de beautybranche gerelateerde inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK).


Deze opleiding bestaat uit een starterspakket incl. training €226,67 excl. BTW

Inhoud IBX Starterpakket:
IBX System Mini Pack (Repair & Strenghten)
IBX Boost Base 15 ml
Dadi'Lotion 236 ml
Dadi'Oil 72 ml
Cinnatize 236 ml
Curette
Witte spons 180-240 grit vijl
Mini Vijl Witte Vrijerand (5 st)
Warmtelamp + Gloeilamp
IBX Certificaat
Cursusgeld

Met het starterspakket kun je direct aan de slag in jouw salon! Ook kun je met dit certificaat IBX producten aanschaffen en blijven aanschaffen.

Verplichte Webinar:
25-1-2021 19.30 uur
26-4-2021 19.30 uur
30-8-2021 19.30 uur
6-12-2021 19.30 uur
Model nodig
: NEE, zorg ervoor dat je alle nagels vrij hebt van product.
Meebrengen: (gel) penselen, natuurlijke nagelvijl/wooden vijl (240 grit) en UV of LED lamp.
Tijdsduur: 9:30-12:30 uur (incl. drinken)
Locatie: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo Ov.De IBX™ behandeling is er op gericht om de nagelplaat zo goed mogelijk te doordringen.
Aanbrengen als nagellak en door warmte binnen laten dringen.
Het overschot deppen.
Uitharden met je favoriete UV/LED lamp.
Dat is alles!

IBX™ is een nieuw soort dienstverlening, die professionele hulp biedt bij zwakke en beschadigde nagels.Door deze intensieve versterkende behandeling is het mogelijk om van BINNEN UIT lengte en levensduur op te bouwen.

Het revolutionair tweedelig IBX™ systeem bestaat uit 2 producten:
Repair
Intensieve behandleing van onvolkomenheden en zwakke plekken die de natuurlijke nagels beletten om lang te worden.
Ook gebruikt om de nagelplaat onder elk Semi Permanent Laksysteem te beschermen.
Strengthen
Verstevigend middel dat binnen in de nagel de bovenste lagen aan elkaar verbindt, waardoor de nagels sterk blijven en lang kunnen worden.
Ook gebruikt om de nagelplaat onder elk Semi Permanent Laksysteem te beschermen.


Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan.Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • IBX Starterspakket €151,67 excl. BTW (IBX System Mini Pack, IBX Boost Base 15 ml, Dadi'Lotion 236 ml, Dadi'Oil 72 ml, Cinnatize 236 ml, Curette, Witte spons 180-240 grit vijl, Mini Vijl Witte, Vrijerand (5 st), Warmtelamp + Gloeilamp, IBX Certificaat)

Cursus geld

€75,00 BTW-vrij door CRKBO

Datum

06-05-21 09:30

Aanmelding Nagelstyling Workshop - IBX Professional

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

UPDATE Corona-virus COVID-19

In verband met de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 12-1-2021 in verband met het Corona-virus graag je aandacht voor het volgende. Lees meer »

Onze openingstijden rond de feestdagen

Graag informeren wij je over onze openingstijden rond de feestdagen. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden voor bestellingen of bezoek aan de groothandel Lees meer »

15% korting op HFL Laboratories

Ook in samenwerking met HFL Laboratories kunnen wij t/m 24-12-2020 15% KORTING aanbieden op het volledige HFL assortiment. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »