Nagelstyling Workshop - IBX ProfessionalIBX
is een revolutionair tweedelig systeem dat de beschadigde nagels herstelt, de natuurlijke nagel sterker maakt en ook beschermt bij gebruik van afweekbare producten.

Na het volgen van deze training kan jij ook IBX aanbieden in je salon.

Tijdens de IBX training zal het systeem uitgebreid uitgelegd en behandeld worden en worden de diverse behandelmogelijkheden met het IBX systeem toegelicht. Voorafgaand aan deze training zal er een webinar plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt. Deze training bestaat uit een online webinar voor de theorie (deelname verplicht) en vervolgens vindt er een hands-on training plaats bij Nail XL welke wordt afgesloten met een examen. Nadat je deze met een voldoende hebt afgerond, behaal je jouw IBX certificaat.

Deze opleiding is bedoeld voor beauty professionals met een bewijs van nagelstyliste opleiding / pedicure opleiding / schoonheidsspecialiste opleiding en/of aan de beautybranche gerelateerde inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KvK).


Deze opleiding bestaat uit een starterspakket incl. training €230,00 excl. BTW

Inhoud IBX Starterpakket:
IBX Duo Pack
Lumos Duo Pack
Dadi'Lotion 59ml
Dadi'Oil 15ml
Cinnatize 236ml
Warmtelamp + Gloeilamp
Cursusgeld

Met het starterspakket kun je direct aan de slag in jouw salon! Ook kun je met dit certificaat IBX producten aanschaffen en blijven aanschaffen.

Datum: zie inschrijfformulier (+ verplichte webinar :Maandag 1 april 19.30 uur). Voor de opleiding van 2 juli volgt deze datum nog. 
Model nodig
: NEE, zorg ervoor dat je 4 nagels vrij hebt van product.
Meebrengen: Penselen, natuurlijke nagelvijl/wooden vijl en UV of LED lamp.
Tijdsduur: 9:30-12:30 uur (incl. drinken)
Locatie: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo Ov.De IBX™ behandeling is er op gericht om de nagelplaat zo goed mogelijk te doordringen.
Aanbrengen als nagellak en door warmte binnen laten dringen.
Het overschot deppen.
Uitharden met je favoriete UV/LED lamp.
Dat is alles!

IBX™ is een nieuw soort dienstverlening, die professionele hulp biedt bij zwakke en beschadigde nagels.Door deze intensieve versterkende behandeling is het mogelijk om van BINNEN UIT lengte en levensduur op te bouwen.

Het revolutionair tweedelig IBX™ systeem bestaat uit 2 producten:
Repair
Intensieve behandleing van onvolkomenheden en zwakke plekken die de natuurlijke nagels beletten om lang te worden.
Ook gebruikt om de nagelplaat onder elk Semi Permanent Laksysteem te beschermen.
Strengthen
Verstevigend middel dat binnen in de nagel de bovenste lagen aan elkaar verbindt, waardoor de nagels sterk blijven en lang kunnen worden.
Ook gebruikt om de nagelplaat onder elk Semi Permanent Laksysteem te beschermen.


Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan.Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • IBX Startersset €155,00 excl. BTW (IBX Duo Pack Lumos Duo Pack, Dadi'Lotion 59 ml, Dadi'Oil 15 ml, Cinnatize 236 ml, Warmtelamp + Gloeilamp).

Cursus geld

€75,00 BTW-vrij door CRKBO

Startdatum

  • 09-04-19 09:30
  • 02-07-19 09:30

Aanmelding Nagelstyling Workshop - IBX Professional

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Flash Sale - Dadi Oil en Dadi Scrub

Verrassing! Famous Names heeft 2 Readers Choice Awards gewonnen en tracteert op 15% op Dadi Oil en Dadi Scrub Lees meer »

Gewijzigde openingstijden 29 juli t/m 17 augustus

Wij zijn gedurende de vakantieperiode gewoon geopend. Alleen kennen wij in de periode van 29 juli t/m 17 augustus gewijzigde openingstijden. Lees meer »

Maandag 15-4-2019 gewijzigde openingstijden

In verband met een externe training hanteren wij voor maandag 15-4-2019 beperkte openings- en verzendtijden voor de webshop. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »