Wimperstyling - Lash Lifting | Wimperlifting

 

Lash Lifting is een geheel unieke wimpertechniek die de natuurlijke wimper laat krullen zonder mascara of wimperextensions. Let op! Het is wat anders dan een wimperpermanent. De behandeling is geheel pijnloos en niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, omdat er gebruik gemaakt word van siliconen pads en goedgekeurde veilige vloeistoffen. Deze techniek wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimpers en blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Lash Lifting geeft een heel natuurlijk effect en is uitermate geschikt voor klanten met een allergie voor wimperextensions. De behandeling die je hiermee kunt uitvoeren duurt slechts 60 minuten.LET OP
: je hebt voor deze opleiding een halve dag een model nodig. Gedurende de cursus zal het model op een professionele massagetafel (door ons beschikbaar gesteld) liggen om de wimpers te kunnen plaatsen.Een massagetafel of iets soortgelijks heb je dus ook nodig wanneer je klanten in je salon behandelt volgens deze methode.


Bij de cursus zit een volwaardig starterspakket (keuze uit 2 merken). U kunt na de cursus hiermee een gehele Lash Lift behandeling geven.

De opleiding neemt één dagdeel in beslag en wordt gegeven in ons opleidingscentrum in Hengelo (Diamantstraat 1 C, Hengelo). U werkt op een zelf meegenomen model.

Na inschrijving ontvangt u van ons een email ter bevestiging met verdere informatie.
Na voltooiing van de Lash Lift cursus ontvangt u een officieel certificaat.

Datum: selecteer uw startdatum bij inschrijving via het formulier
Plaats: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo
Lesgeld: €99,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Lespakket: afhankelijk van uw merk keuze (geef uw keuze door bij opmerkingen)
1) MyLash Starterskit: €130,90 excl. BTW
2) Lash eXtend Starterskit: €224,78 excl. BTW
Tijdsduur: 9:30 - 12:30 uur of 13:30 - 16 :30 uur (incl. drinken)

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden

Lespakket

  • Lespakket: afhankelijk keuze merk : 1) MyLash Starterskit: €130,90 excl. BTW 2) Lash eXtend Starterskit: €224,78 excl. BTW

Cursus geld

€99,00 (BTW-vrij door CRKBO)

Startdatum

  • 14-03-24 09:30
  • 19-04-24 09:30

Aanmelding Wimperstyling - Lash Lifting | Wimperlifting

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »