Wenkbrauwstyling - Henna Brow Mapping en Styling


Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, kan je cliënt emotioneel worden en is het jouw taak om haar te laten stralen.

Deze Henna Brow Styling training is een perfecte aanvulling voor in uw salon. U krijgt les van één van onze Henna Couture browspecialistes.
Tijdens de training leert u de basis over de gezichtsvormen en de daarbij horende wenkbrauwen. U begint dus bij het begin tijdens het theoriegedeelte. Na het theoriegedeelte zullen overgaan op het werken op uw meegenomen model.
 Henna Couture is het merk wat wij gebruiken in onze trainingen en is ontwikkeld door Supercilium. Henna Couture is voor 88% natuurlijke Henna. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Henna Couture is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna uit India. Het duurt 5 tot 20 minuten om zich te ontwikkelen en het laat een vlek op de huid achter tot 14 dagen.

Inhoud Opleiding:
Diverse technieken shapen
Design the perfect eyebrow met make-up
Henna kleuring technieken (gebaseerd op de nieuwste advanced henna training)

Inhoud Starterskit:
Henna Couture Beautybox
Henna Couture Theorieboek
Henna Couture Pigmenten (5 x)
Henna Couture Fixing lotion – rozenwater
Henna Couture Skin cleasing tonic
Henna Couture Tint remover
Henna Couture Penseel (schuin afgesneden penseel) (1 x)
Henna Couture Mixcup + lepeltje
Tweezerman mini tweezer
Wenkbrauw meettool
Precisie schaartje
Microbrushes (100 stuks)
Mascara borsteltjes (10 stuks)
Brow measuring pen wit
Pre-mapping touw zwart

Datum: selecteer uw startdatum bij inschrijving via het formulier
Plaats: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo
Lesgeld: €175,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Lespakket: €163,18 excl. BTW
Tijdsduur: 9:30-15:30 uur
Model: ja

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • Henna Couture Startpakket €163,18 (excl. BTW)

Cursus geld

€175,00 (BTW-vrij door CRKBO)

Datum

02-09-21 09:30

Aanmelding Wenkbrauwstyling - Henna Brow Mapping en Styling

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

UPDATE Corona-virus COVID-19

In verband met de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 12-1-2021 in verband met het Corona-virus graag je aandacht voor het volgende. Lees meer »

Onze openingstijden rond de feestdagen

Graag informeren wij je over onze openingstijden rond de feestdagen. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden voor bestellingen of bezoek aan de groothandel Lees meer »

15% korting op HFL Laboratories

Ook in samenwerking met HFL Laboratories kunnen wij t/m 24-12-2020 15% KORTING aanbieden op het volledige HFL assortiment. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »