Nagelstyling - Allround Nagelstyliste Opleiding✓Leer alle nagelstyliste applicatie systemen gel, acryl & manicure
✓Praktijk opleiding in combinatie met theorie
✓Opleiding duurt 11 dagen (6 uur per dag) (zaterdag)
   of 22 ochtenden (dinsdag) (3 uur per dagdeel)
   
of 22 avonden (dinsdag) (3 uur per dagdeel)
✓Keuze uit meerdere soorten merken lespakketten
✓Volwaardig lespakket met ruim voldoende producten voor tijdens en na de opleiding
✓Wij kennen alle ins-en-outs van de merken waarmee wij lesgeven
✓Inclusief uitgebreid Lesboek
✓U ontvangt 3 certificaten
✓Branche Erkende Opleiding Nagelstyling (Het Nagelgilde)
✓Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO)
✓Mogelijkheid tot deelname aan het onafhankelijke branche erkende examen (Het Nagelgilde)
✓Goedkoper dan losse applicatie systemen boeken (gel, acryl en manicure)

Deze opleiding wordt gegeven bij Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.


Algemeen | Studieduur & Programma | Diploma | Examen | Lesmethode | Lesgeld | Docentes
Algemeen
Tijdens de allround nagelstyliste opleiding worden alle systemen gel, acryl en manicure doorlopen en behandeld volgens de laaste richtlijnen. Deze totale opleiding duurt 11 dagen en is daarmee de meest complete opleiding. Door het combineren van een aantal basistechnieken kan deze opleiding binnen dit tijdsbestek worden afgerond zonder kwaliteitsverlies. Tevens is het voor u financieel aantrekkelijker om een allround opleiding te volgen in tegenstelling tot losse modules. Na deze opleiding ontvangt u 3 certificaten en kunt u tevens deelnemen aan het landelijke examen van Het Nagelgilde waarvan wij Branche Erkend Opleider zijn en geven les volgens de Nail Level methode.Studieduur & Programma
De totale allround nagelstyliste opleiding duurt 11 hele lesdagen of 22 lesavonden/halve lesdagen. Iedere week bestaat uit één lesdag, waarmee de opleiding totaal 11 weken of 22 weken duurt. De indeling bestaat uit:
• 5 dagen acryl
• 5 dagen gel
• 1 dag salon management/manicure

Vooropleiding nodig: nee
Studiebelasting per week: 6-8 uur
Niveau opleiding:  *****

Lesdagen en tijdsduur cursus:
Zaterdag - 09:30 - 15:30 (incl. lunch en drinken)
Dinsdag - 09:30 - 12:30 uur (incl. drinken)
Dinsdag - 18:30 - 21:30 uur (incl. drinken)
Wanneer je start op een dinsdagochtend, dinsdagavond of zaterdag dan zal die dag wekelijks dezelfde lesdag voor je zijn.

Startdata:
Voor nog beschikbare startdata zie data vermeld net boven het informatieformulier

Diploma
Wij zijn een Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO) en Branche Erkend Opleider Nagelstyling (Het Nagelgilde). Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatieve en erkende opleiding. Na afloop van deze opleiding ontvangt u 3 certificaten (acryl, gel en manicure). Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde) voor een diploma.

Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde)
Onze
 gehanteerde lesmethode bereidt u tevens uitstekend voor op het landelijke branche erkende examen van Het Nagelgilde (branche vereniging). Hiermee heeft u als cursist de mogelijkheid om deel te nemen aan dit onafhankelijke landelijke examen en ook hiervoor een diploma te ontvangen naast de reeds door ons uitgegeven certificaten. Deelname aan het landelijke examen is niet inbegrepen in de opleiding. Opgave hiervoor verloopt via Het Nagelgilde als ook de betaling. Uw docente informeert u graag meer hierover tijdens de opleiding.

Lesgeld
Het lesgeld is opgebouwd uit het aantal lesdagen en de keuze voor het productpakket. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten speciaal samengestelde lespakketten. Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u de verschillende keuzes en het opgaveformulier toe per e-mail. Uw keuze voor het soort productpakket en het hierin vermelde lesgeld geeft het totale bedrag voor deze opleiding
.
Wij staan geregistreerd bij het CRKBO en hierdoor kennen onze opleidingen een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat u geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Docentes

Chantal                            Marchia                Monique

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

 • Afhankelijk van uw keuze

Cursus geld

Afhankelijk van uw keuze

Startdatum

 • 28-09-21 09:30
 • 05-10-21 18:30
 • 13-11-21 09:30
 • 30-11-21 09:30
 • 18-12-21 09:30
 • 12-02-22 09:30
 • 22-02-22 09:30
 • 08-03-22 18:30
 • 19-03-22 09:30
 • 03-05-22 09:30

Informatie aanvraag Nagelstyling - Allround Nagelstyliste Opleiding

Contact formulier

Overzicht Cursussen

Snel en eenvoudig inschrijven

Nieuws

Black Friday - vrijdag 26 november

Uiteraard doen wij ook dit jaar weer mee met Black Friday en dan kun je vrijdag 26 november de gehele dag profiteren van maar liefst 15% KORTING over je gehele bestelling. Lees meer »

Pre Black Friday Sale 19 t/m 25 november

Wij gaan dit jaar iets extra's doen! Vanaf vrijdag 19 november t/m donderdag 25 november is het PRE BLACK FRIDAY SALE waarbij verschillende verbruiksartikelen en apparatuur met 20% KORTING zijn in te kopen. Lees meer »

LoveNess Birtday Sale 20 oktober - 20% korting

LoveNess Birthday Sale! Woensdag 20-10-2021 0:01 uur t/m 23:59 uur kun je profiteren van 20% KORTING over al je LoveNess aankopen in onze webshop en in de groothandel Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »