Allround Nagelstyliste Opleiding

✓Leer alle nagelstyliste applicatie systemen gel, acryl & manicure
✓Praktijk opleiding in combinatie met theorie
✓Opleiding duurt 10 dagen (6 uur per dag)
✓Keuze uit meerdere soorten merken lespakketten
✓Wij kennen alle ins-en-outs van de merken waarmee wij lesgeven
✓Inclusief uitgebreide Nail Level lesboeken
✓U ontvangt 3 certificaten
✓Branche Erkende Opleiding Nagelstyling (Het Nagelgilde)
✓Erkende Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO)
✓Mogelijkheid tot deelname aan het onafhankelijke branche erkende examen (Het Nagelgilde)
✓Goedkoper dan losse applicatie systemen boeken (gel, acryl en manicure)

Deze opleiding wordt gegeven bij Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.


Algemeen | Studieduur & Programma | Diploma | Examen | Lesmethode | Lesgeld | Docentes
Algemeen
Tijdens de allround nagelstyliste opleiding worden alle systemen gel, acryl en manicure doorlopen en behandeld volgens de laaste richtlijnen. Deze totale opleiding duurt 10 dagen en is daarmee de meest complete opleiding. Door het combineren van een aantal basistechnieken kan deze opleiding binnen dit tijdsbestek worden afgerond zonder kwaliteitsverlies. Tevens is het voor u financieel aantrekkelijker om een allround opleiding te volgen in tegenstelling tot losse modules. Na deze opleiding ontvangt u 3 certificaten en kunt u tevens deelnemen aan het landelijke examen van Het Nagelgilde waarvan wij Branche Erkend Opleider zijn en geven les volgens de Nail Level methode.Studieduur & Programma
De totale allround nagelstyliste opleiding duurt 10 dagen (6 uur per dag). Iedere week bestaat uit één lesdag, waarmee de opleiding totaal 10 weken duurt. De indeling bestaat uit:
• 6 dagen acryl
• 3 dagen gel
• 1 dag manicure

Vooropleiding nodig: nee
Studiebelasting per week: 3-6 uur
Niveau opleiding:  *****

Lesdagen en tijdsduur cursus:
Vrijdag - 10:00 - 16:00 (incl. lunch en drinken)
Zaterdag - 10:00 - 16:00 (incl. lunch en drinken)
Wanneer je start op een vrijdag of zaterdag. Dan zal die dag wekelijks dezelfde lesdag voor je zijn.
 
Diploma
Wij zijn een Erkende Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO) en Branche Erkend Opleider Nagelstyling (Het Nagelgilde). Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatieve en erkende opleiding. Na afloop van deze opleiding ontvangt u 3 certificaten (acryl, gel en manicure). Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde) voor een diploma.

Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde)
Onze
 gehanteerde lesmethode bereidt u tevens uitstekend voor op het landelijke branche erkende examen van Het Nagelgilde (branche vereniging). Hiermee heeft u als cursist de mogelijkheid om deel te nemen aan dit onafhankelijke landelijke examen en ook hiervoor een diploma te ontvangen naast de reeds door ons uitgegeven certificaten. Deelname aan het landelijke examen is niet inbegrepen in de opleiding. Opgave hiervoor verloopt via Het Nagelgilde als ook de betaling. Uw docente informeert u graag meer hierover tijdens de opleiding.

Nail Level Lesmethode
Voor deze allround nagelstyliste opleiding maken wij gebruik van de Nail Level lesmethode. Deze lesmethode bestaat uit:
• twee theorieboeken (Nail Level Basics)
Nail Level Basics 1: Nagelverzorging en Anatomie
Nail Level Basics 2: Styling en Design
• praktijk lessen van 10 dagen (6 uur per dag)
• uitgebreid productpakket voor de praktijk lessen (keuze uit verschillende merken)

De theorieboeken Nail Level Basics vormen de basis om verder te komen in het vak. Hierin staat alles wat een nagelstyliste moet kennen en kunnen. Dit alles is bedoeld ter ondersteuning voor het praktijk en theoriegedeelte gedurende uw opleiding.

Nail Level Basics 1 & 2

Nail Level Basics 1

In het eerste boek van de boekenserie 'Nail Level Basics' wordt ingegaan op het beroepsbeeld van de professionele nagelstyliste. Zo leer je hoe je stap-voor-stap een nagelverzorgende behandeling uit kunt voeren. Ook kom je alles te weten over de anatomie en fysiologie van de nagel, hand en voet.

Nail Level Basics 2
Het tweede boek behandelt de nagelverstevigende en verlengende behandeling, maar ook de basis nailart. Daarnaast wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je stilettonagels zet, een airbrushbehandeling uitvoert, handpainting, fading en 3D-technieken toepast en wedstrijdnagels maakt.

Lesgeld
Het lesgeld is opgebouwd uit het aantal lesdagen en de keuze voor het productpakket. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten speciaal samengestelde lespakketten. Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u de verschillende keuzes en het opgaveformulier toe per e-mail. Uw keuze voor het soort productpakket en het hierin vermelde lesgeld geeft het totale bedrag voor deze opleiding
.
Onze opleidingen kennen een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat u geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Docentes

Marijke Sprokkereef        Chantal van Mastrigt            Inge Estié          Mirjam  Kroeze

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • Afhankelijk van uw keuze

Cursus geld

Afhankelijk van uw keuze

Startdatum

  • 06-01-18 10:00
  • 03-02-18 10:00
  • 09-02-18 10:00
  • 09-03-18 10:00
  • 17-03-18 10:00
  • 07-04-18 10:00
  • 20-04-18 10:00

Informatie aanvraag Allround Nagelstyliste Opleiding

Contact formulier

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Gesloten 25-12-2017 t/m 1-1-2018

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe en willen je graag bedanken voor dit afgelopen jaar. Van 25-12-2017 t/m 1-1-2018 zijn wij gesloten. Lees meer »

Maar liefst 15% korting op LoveNess kleuren

Ben jij fan van LoveNess? Dan kun je nu profiteren van maar liefst 15% korting op de kleuren collectie Lees meer »

Gratis Luxury Dadi Lotion 59 ml

Ontvang nu gratis een Luxury Dadi Lotion 59 ml bij aanschaf van iedere €40,00 excl. BTW aan Famous Names producten. Deze actie duurt t/m 6-12-2017. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »