Nagelstyling Workshop - Spring NailartBij de workshop Spring Nailart leer je leuke nailarts maken met het thema lente! Er worden verschillende producten gebruikt zoals: glitter, pigmenten, waterdecals, stamping, fineliner, dottingtool.

De moeilijkheidsgraad van de workshop bepaal jij zelf aan de hand van wat je al wel/nog niet beheerst.

De demo's bestaan uit verschillende technieken die je gaat toepassen op losse tipjes. Van het vastzetten van glitter tot gebruik van je fineliner en penselen voor handpainted nailart.

De losse tipjes neem je mee naar huis en je kunt direct na de workshop, in de salon en op social media laten zien, aan jouw klanten laten zien wat jij kan!We werken op tips dus heb je tijdens de opleidingsdagen geen model nodig.

De volgende producten dien je zelf mee te nemen
:
- nailart penselen en dottingtools
- gelpolish kleurtjes ( pastel, lichte vrolijke kleuren, wat jij bij lente vindt passen)
- topcoat (evt met effecten)
- paintgel zwart en wit
- pigmenten
- glitters
- waterdecals
- stamping set

Heb jij bovenstaande nog niet (genoeg)? Dan kun jij dit voor of tijdens de workshop kopen in onze groothandel!

Vooropleiding nodig: nee
Niveau opleiding:  *****
Tijdsduur cursus: 19:00 - 22:00 uur (incl. drinken)

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden

Cursus geld

€65,00

Startdatum

  • 11-03-24 19:00

Aanmelding Nagelstyling Workshop - Spring Nailart

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »