Nagelstyling - BIAB Nagelstyliste OpleidingHip, hot & happening: BIAB treatment! Instagram, Pinterest, je komt het tegenwoordig overal tegen. Dé treatment die je niet meer mag missen in je salon. Leer hoe je met het geweldige product dunne, maar toch stevige nagels kunt creëren. Het product geeft extra stevigheid, hardheid en flexibiliteit. Ook is het product zelf-pinchend waardoor de natuurlijke nagel een mooie c-curve krijgt.


✓ Leer een professionele BIAB behandeling te geven
✓ Uitgebreide behandeling van anatomie 
✓ Juiste voorbereiding van de natuurlijke nagel

✓ Applicatietechnieken
✓ Nabehandeling
✓ Frees (optioneel)
✓ De nagels op de juiste manier mooi fotograferen
✓ Opleiding duurt 4 dagen (6 uur les per dag) (12 oktober, 19 oktober, 2 november en 9 november 2023)
✓ Je ontvangt 1 certificaat
✓ Branche Erkende Opleiding Nagelstyling (Nagelgilde) en CRKBO geregistreerd

Tijdens deze vierdaagse BIAB opleiding leer je om een van de nieuwste producten toe te passen.  Je leert echt heel veel tijdens deze dagen. Variërend van versteviging van de natuurlijke nagel met BIAB (builder in a bottle), een korte verlenging met tips en sjablonen, tot nabehandeling, werken met freesapparaat en hoe je de nagels het mooist fotografeert

Start een succesvolle salon of bouw je behandelingsaanbod verder uit met deze behandeling.Datum: 8, 15, 22 en 29 mei.
Tijdsduur cursus: 9:30-15:30 uur
Certificaat: deze training wordt afgesloten met een certificaat
Lespakket: Je ontvangt een uitgebreid professioneel pakket (freesapparaat en bitjes zijn optioneel) met alle producten die je nodig hebt om deze behandeling uit te voeren.

Model nodig:
Ja, op dag 2 en 4 heb je een model met normale/lange nagelbedden nodig en er mag geen product opzitten. Let op: het model mag geen nagelstyliste zijn. Op dag 1 en 3 werk je op je eigen handen, hier mag ook geen product op zitten.
Cursusgeld: € 399,00
Locatie: Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.

Vooropleiding nodig:
nee
Niveau opleiding:  *****

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • Afhankelijk van uw keuze

Cursus geld

€399,- (BTW-vrij door CRKBO)

Startdatum

  • 08-05-24 09:30

Informatie aanvraag Nagelstyling - BIAB Nagelstyliste Opleiding

Contact formulier

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »