Wimperstyling - Nabehandeling



* Leer de One by One wimperextensions nabehandeling
* Stap voor stap uitleg van de nabehandeling
* Ook geschikt als perfectietraining
* Mogelijk voor verschillende bekende merken
* Opleiding duurt 3 uur
* U ontvangt 1 certificaat





Deze cursus is geschikt voor wimperstylistes die reeds de wimperextensions One by One opleiding hebben gevolgd maar nog wat dieper op een nabehandeling in willen gaan.

Je neemt je eigen producten en model mee, met een wimperuitgroei van 2 a 3 weken en gaat onder begeleiding van onze docente een nabehandeling doen. Je leert stap voor stap hoe dit in zijn werk gaat. We gaan opvullen en eventueel wat wimpers verwijderen om zo een frissere look te krijgen. Ook kan deze cursus gebruikt worden als perfectietraining. Van onze ervaren docente leer je alle kneepjes van het vak, zodat je de behandeling helemaal kunt perfectioneren.

Tijdens deze dag kunnen wij alle vragen en onduidelijkheden uitgebreid behandelen.
Aan het eind van de dag zien de wimpers er weer als nieuw uit.

Deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

LET OP: je hebt voor deze opleiding de gehele ochtend een model nodig. Gedurende de cursus zal het model op een professionele massagetafel (door ons beschikbaar gesteld) liggen om de wimpers te kunnen plaatsen/nabehandelen. Een massagetafel of iets soortgelijks heb je dus ook nodig wanneer je klanten in je salon behandelt volgens deze methode.

Tijdsduur cursus: 9:30-12:30 uur of 13:30 - 15:30 uur
Lespakket: nee, je neemt je eigen wimperextensions producten mee en model
Kosten: €99,00
Plaats: Nail XL, Diamantstraat 1 C, Hengelo Ov.
 
Vooropleiding nodig: Ja, Blink Wimperextensions One by One
Niveau opleiding: *****

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden

Cursus geld

€99,00

Startdatum

  • 19-04-24 13:30

Aanmelding Wimperstyling - Nabehandeling

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »