Nagelstyling Workshop - Cat Eye Design

Een van de nieuwste en leukste trends op het gebied van nailart is het Cat Eye Design. Laat jouw klanten versteld staan van deze leuke, snelle en verassende nail art! Een onmisbare workshop voor de beginnende nagelstyliste die meer wil bieden aan haar klant.

Tijdens deze workshop leert onze docente Marchia je de tips en trucs voor talloze Cat Eye en  Tiger Eye designs.

Vooropleiding nodig: ja (basis nailart en gelpolish kennis)
Niveau opleiding:  *****
Model nodig: nee
Lespakket: Nee, maar neem je eigen werkmateriaal en nailart mee
Tijdsduur cursus: 9:30-12:30 of van 13.30-16.30 uur (incl. drinken)

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Cursus geld

€ 65,00

Datum

15-06-22 09:30

Aanmelding Nagelstyling Workshop - Cat Eye Design

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Goed nieuws! We zijn weer gewoon geopend

Goed nieuws voor jou en ons. We kunnen weer beginnen! Wij staan uiteraard met veel plezier voor je klaar. Heel veel succes met het opstarten van alle salonwerkzaamheden. Lees meer »

WE ARE OPEN of met Click & Collect

Wij zijn geopend voor zakelijke klanten of anders is het verzoek te bestellen via de webshop voor het versturen of afhalen van je bestelling. Onze academy is tevens geopend Lees meer »

Black Friday - vrijdag 26 november

Uiteraard doen wij ook dit jaar weer mee met Black Friday en dan kun je vrijdag 26 november de gehele dag profiteren van maar liefst 15% KORTING over je gehele bestelling. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »