Nagelstyling Workshop - Basis Gellak

Deze training is speciaal bedoeld voor o.a. schoonheidsspecialistes, kappers en pedicures die willen starten met gellak ofwel gelpolish en deze wordt afgesloten met een certificaat.


 

Inhoud:

Theorie:
Op deze avond zal productkennis en kennis van de natuurlijke nagel aan de orde komen en ook de uitleg van de verschillende systemen/merken.

Praktijk:

•Aanbrengen gelpolish in 1 kleur
•Aanbrengen gelpolish French Manicure
•Verwijderen gelpolish op veilige wijze
•Nabehandelen gelpolish 
•Verstevigen van natuurlijke nagel met gelpolish 

Model meenemen: Nee, je werkt op eigen nagels 
Kosten: €65,00
Plaats: Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.
Aanvang: 19:00-22:00 uur (incl. drinken)
Zelf meenemen: Eigen materialen meenemen (gelpolish, vijlen, lamp en alle overige werkmaterialen), uiteraard kunt u bij ons ook deze producten aanschaffen in de groothandel.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden

Cursus geld

€65,00

Datum

10-06-24 19:00

Aanmelding Nagelstyling Workshop - Basis Gellak

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »