Nagelstyling Workshop - Marble/ Blooming Nails

Heb jij de 'Blooming  en Marble Nails' trend al gezien? Onze docente Marchia is er voor je al druk mee aan de slag geweest en staat te popelen om het ook jou te leren!  Je ziet dit design veel in de interieurwereld (keukenbladen, kasten, tafels etc). Maar hoe chique is dit design op nagels!dens deze workshop leer je met de nieuwe blooming gel van Florence Nails, LoveNess of Crystal Nails unieke en leuke designs te creëren.

Samen gaan we kijken naar de verschillende merken, werkwijze, tips en trucs en natuurlijk talloze designs. Laat in deze cursus jouw fantasie de vrije loop en verras je klanten met deze nieuwe nailart.


Deze training wordt afgesloten met een certificaat.

Zelf meenemen: je eigen werkmateriaal en producten
Model nodig? Nee
Tijdsduur cursus:  9.30-12.30 of13:30-16:30 uur
Cursusgeld: €65,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Locatie: Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.
Vooropleiding nodig: ja, acryl/gel/nailart
Niveau opleiding:  *****

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Cursus geld

€65,00

Datum

11-05-22 13:30

Aanmelding Nagelstyling Workshop - Marble/ Blooming Nails

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

Goed nieuws! We zijn weer gewoon geopend

Goed nieuws voor jou en ons. We kunnen weer beginnen! Wij staan uiteraard met veel plezier voor je klaar. Heel veel succes met het opstarten van alle salonwerkzaamheden. Lees meer »

WE ARE OPEN of met Click & Collect

Wij zijn geopend voor zakelijke klanten of anders is het verzoek te bestellen via de webshop voor het versturen of afhalen van je bestelling. Onze academy is tevens geopend Lees meer »

Black Friday - vrijdag 26 november

Uiteraard doen wij ook dit jaar weer mee met Black Friday en dan kun je vrijdag 26 november de gehele dag profiteren van maar liefst 15% KORTING over je gehele bestelling. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »