Nagelstyling Workshop - Blooming Nails

Heb jij de 'Blooming Nails' trend al gezien? Onze docente Marchia is er voor je al druk mee aan de slag geweest en staat te popelen om het ook jou te leren!

Tijdens deze workshop leer je met de nieuwe blooming gel van Florence Nails, LoveNess of Crystal Nails unieke en leuke designs te creëren. Samen gaan we kijken naar de verschillende merken, werkwijze, tips en trucs en natuurlijk talloze designs. Laat in deze cursus jouw fantasie de vrije loop en verras je klanten met deze nieuwe nailart.


Deze training wordt afgesloten met een certificaat.

Zelf meenemen: je eigen werkmateriaal en producten
Model nodig? Nee
Tijdsduur cursus: 13:30-16:30 uur
Cursusgeld: €55,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Locatie: Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.
Vooropleiding nodig: ja, acryl/gel/nailart
Niveau opleiding:  *****

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Cursus geld

€55,00

Datum

27-10-21 13:30

Aanmelding Nagelstyling Workshop - Blooming Nails

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

LoveNess Birtday Sale 20 oktober - 20% korting

LoveNess Birthday Sale! Woensdag 20-10-2021 0:01 uur t/m 23:59 uur kun je profiteren van 20% KORTING over al je LoveNess aankopen in onze webshop en in de groothandel Lees meer »

Autumn Week Sale 20 t/m 24 september - 15% korting

Autumn Week Sale! Vanaf maandag 20-9-2021 0:01 uur t/m vrijdag 24-9-2021 23:59 uur kun je profiteren van 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en in de groothandel Lees meer »

VACATURE verkoop- en logistiekmedewerker

Wij zijn op zoek naar een verkoop- en logistiek medewerker voor 16 uur per week (donderdag + vrijdag). Iets voor jou? Aarzel niet en reageer. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »