Wimperstyling - Cursus Wimperextensions One by One


Leer professionele wimperextensions zetten
One by one methode (haartje voor haartje)
Met verschillende bekende merken
Inclusief uitgebreid merk lespakket
Inclusief theorie lesboek
Opleiding duurt 1 dag
U ontvangt 1 certificaatHet is een geheel nieuwe methode en trend om op elke afzonderlijke natuurlijke wimper een wimperextension te plaatsen met de One by One wimperextensions! Bij deze cursus worden de wimperextensions één voor één (one by one) bevestigd op de natuurlijke wimpers, waardoor je volle lange en natuurlijke wimpers creeert die tot wel 4 weken lang blijven zitten!Voor deze cursus maken wij gebruik van wimperextensions en producten van de bekende merken: Lash eXtend, Blink Lashes | BL Lashes en Pure Lashes. Deze zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en geven het mooiste eindresultaat! Wimperextensions zijn nauwelijks van de natuurlijke wimperhaartjes te onderscheiden! De wimperproducten zijn ook volop verkrijgbaar in onze groothandel.

Het lespakket bevat alles wat je nodig hebt om vele behandelingen mee uit te voeren, de prijs voor een gemiddeld eerste behandeling bedraagt ongeveer €75,00-€100,00 en €35,00-€50,00 voor een nabehandeling eens in de 3-5 weken. Een zeer winstgevende behandeling voor je salon dus.

Deze opleiding wordt afgesloten met een certificaat.

LET OP: je hebt voor deze opleiding de gehele dag een model nodig. Gedurende de cursus zal het model op een professionele behandeltafel/stoel (door ons beschikbaar gesteld) liggen om de wimpers te kunnen plaatsen.Een massagetafel of iets soortgelijks heb je dus ook nodig wanneer je klanten in je salon behandelt volgens deze methode.


Tijdsduur cursus: 09:30-15:30 uur (incl. lunch en drinken)
Vooropleiding nodig: nee
Niveau opleiding: *****


Plaats: Diamantstraat 1 C, Hengelo Ov.
Lesgeld: €199,00 (BTW-vrij door CRKBO)
Lespakket: Lash eXtend Startpakket €226,15 (excl. BTW)

Lespakket:
U ontvangt een uitgebreid professioneel pakket met alle producten die u nodig heeft om deze behandeling uit te voeren.

Uit dit pakket kunt u ongeveer 25 tot 30 behandelingen halen. Afhankelijk van de verschillende lengtes van de wimperextensions.

Tijdens de opleiding leren wij u op een praktische manier alle vaardigheden die u als professionele wimperstylist dient te bezitten.

U leert:
* de techniek om op een professionele manier op iedere natuurlijke wimper een extension te plaatsen
* welke instrumenten u allemaal nodig heeft, waar deze voor dienen en hoe u ze het beste kunt gebruiken
* advies te geven welke type krul, dikte en lengte het beste bij iemands natuurlijke wimpers past
* alle overige informatie die een gedegen wimperstylist dient te weten

Onze dagopleiding bestaat uit twee delen
:
Bij het eerste deel van de opleiding wordt gewerkt met een kunsthoofd zodat u op een veilige manier kunt oefenen. Zo leert u de feeling en techniek die u nodig heeft bij het aanbrengen van de wimperextensions onder de knie te krijgen.

Tijdens het tweede deel begint u meteen aan het echte werk! Wij zullen u begeleiden in het zetten van wimperextensions bij een model. Voor een model dient u zelf te zorgen.

Schrijf je direct in via het onderstaande opgaveformulier.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • Lash eXtend Startpakket €226,15 (excl. BTW)

Cursus geld

€199,00 (BTW-vrij door CRKBO)

Datum

29-03-24 09:30

Aanmelding Wimperstyling - Cursus Wimperextensions One by One

Contact formulier Ik ga akkoord met de voorwaarden

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »