Nagelstyling - Gel Nagelstyliste Opleiding✓Leer als nagelstyliste professionele gelnagels zetten
✓Praktijk opleiding in combinatie met theorie
✓Opleiding duurt 6 dagen (6 uur per dag - zaterdag) of 12 ochtenden of 12 avonden (3 uur per dagdeel - dinsdag)
✓Keuze uit meerdere soorten merken lespakketten
✓Volwaardig lespakket met ruim voldoende producten voor tijdens en na de opleiding
✓Wij kennen alle ins-en-outs van de merken waarmee wij lesgeven
✓Inclusief uitgebreid Lesboek
✓U ontvangt 1 certificaat
✓Branche Erkende Opleiding Nagelstyling (Het Nagelgilde)
✓Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO)
✓Mogelijkheid tot deelname aan het onafhankelijke branche erkende examen (Het Nagelgilde)

Deze opleiding wordt gegeven bij Nail XL, Diamantstraat 1C, Hengelo Ov.

Algemeen | Studieduur & Programma | Diploma | Examen | Lesmethode | Lesgeld | Docentes
Algemeen
De gel nagelstyliste opleiding duurt 6 dagen en wordt gegeven volgens de laatste richtlijnen. U gaat werken met tips en sjablonen. Daarnaast leert u onder andere een basis-designnagel maken, een nagelbijter te behandelen en u leert een nagel te molden/pinchen. Uiteraard wordt de theorie en nabehandeling niet vergeten. Kortom, tijdens deze lessen worden alle aspecten van het vak behandeld, waarna u het vak 'acryl nagelstyliste' kunt uitoefenen. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u aan het einde van de opleiding een certificaat. Na deze opleiding kunt u tevens deelnemen aan het landelijke examen van Het Nagelgilde waarvan wij Branche Erkend Opleider zijn en geven les volgens de Nail Level methode.Studieduur & Programma

De totale allround nagelstyliste opleiding duurt 6 hele lesdagen of 12 lesavonden/halve lesdagen. Iedere week bestaat uit één lesdag, waarmee de opleiding totaal 6 weken of 12 weken duurt. De indeling bestaat uit:
• 5 dagen / 10 halve dagen gel
• 1 dag/ 2 halve dagen Salonmanagement/Manicure

Vooropleiding nodig: geen
Studiebelasting per week: 6-8 uur
Niveau opleiding:  *****

Lesdagen en tijdsduur cursus:
Zaterdag - 09:30 - 15:30 (incl. lunch en drinken)
Dinsdag - 09:30 - 12:30  uur (incl. drinken)
Dinsdag - 18:30 - 21:30 uur (incl. drinken)
Wanneer je start op een dinsdagochtend, dinsdagavond of zaterdag dan zal die dag wekelijks dezelfde lesdag voor je zijn.

Startdata:
Voor nog beschikbare startdata zie data vermeld net boven het informatieformulier

Diploma
Wij zijn een Geregistreerde Onderwijsinstelling voor Beroepsonderwijs (CRKBO) en Branche Erkend Opleider Nagelstyling (Het Nagelgilde). Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatieve en erkende opleiding. Na afloop van deze opleiding ontvangt u 1 certificaat (gel). Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde) voor een diploma. Dit is echter alleen mogelijk als u ook de manicure module heeft gevolgd.

Landelijke Branche Erkende Examen (Het Nagelgilde)
Onze
 gehanteerde lesmethode bereidt u tevens uitstekend voor op het landelijke branche erkende examen van Het Nagelgilde (branche vereniging). Hiermee heeft u als cursist de mogelijkheid om deel te nemen aan dit onafhankelijke landelijke examen en ook hiervoor een diploma te ontvangen naast de reeds door ons uitgegeven certificaten. Deelname aan het landelijke examen is niet inbegrepen in de opleiding. Opgave hiervoor verloopt via Het Nagelgilde als ook de betaling. Uw docente informeert u graag meer hierover tijdens de opleiding.


Lesgeld
Het lesgeld is opgebouwd uit het aantal lesdagen en de keuze voor het productpakket. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten speciaal samengestelde lespakketten. Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u de verschillende keuzes en het opgaveformulier toe per e-mail. Uw keuze voor het soort productpakket en het hierin vermelde lesgeld geeft het totale bedrag voor deze opleiding
.
Wij staan geregistreerd bij het CRKBO en hierdoor kennen onze opleidingen een BTW-vrijstelling. Dit wil zeggen dat u geen 21% BTW verschuldigd bent over het lesgeld.

Docentes

Chantal                           Marchia                Monique

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een opleiding (meerdere dagen) bedraagt € 50,00 en de aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt (één dag of dagdeel) € 20,00. U zult hiervoor z.s.m. een factuur ontvangen per post of per e-mail.Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze
Algemene Voorwaarden.

Lespakket

  • Afhankelijk van uw keuze

Cursus geld

Afhankelijk van uw keuze

Datum

01-06-22 13:30

Informatie aanvraag Nagelstyling - Gel Nagelstyliste Opleiding

Contact formulier

Overzicht Cursussen

Snel en eenvoudig inschrijven

Nieuws

Black Friday - vrijdag 26 november

Uiteraard doen wij ook dit jaar weer mee met Black Friday en dan kun je vrijdag 26 november de gehele dag profiteren van maar liefst 15% KORTING over je gehele bestelling. Lees meer »

Pre Black Friday Sale 19 t/m 25 november

Wij gaan dit jaar iets extra's doen! Vanaf vrijdag 19 november t/m donderdag 25 november is het PRE BLACK FRIDAY SALE waarbij verschillende verbruiksartikelen en apparatuur met 20% KORTING zijn in te kopen. Lees meer »

LoveNess Birtday Sale 20 oktober - 20% korting

LoveNess Birthday Sale! Woensdag 20-10-2021 0:01 uur t/m 23:59 uur kun je profiteren van 20% KORTING over al je LoveNess aankopen in onze webshop en in de groothandel Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »