Wij steunen het volgende Kiva.org project

Geplaatst op 29-11-2012

Delen

Update 17-12-2012
Wow! Het volledige bedrag is inmiddels opgehaald. Wij zullen het nagelstudio project blijven volgen.  

Oorspronkelijke bericht 29-11-2012
Naast dat wij ons iedere dag met veel plezier inzetten voor onze klanten en cursisten willen wij ook graag beginnen met een stuk micro-financiering. Dat wil zeggen dat wij graag personen of bedrijven door middel van een lening willen helpen met het starten van een eigen bedrijf in de strijd tegen armoede.

Er zijn hier verschillende instanties en websites voor. Echter onze keuze is gevallen op Kiva. Kiva is een non-profit organisatie met de missie om mensen met elkaar in contact te brengen en door middel van leningen de strijd tegen armoede aan te gaan. Dit kan al vanaf $25,00.

Uiteraard zijn er zeer veel verschillende projecten en mensen die wij kunnen helpen met een lening. Echter wij kiezen bewust voor een project dat raakvlak heeft met ons bedrijf. Daarom hebben wij vandaag een lening van $500,00 verstrekt aan: Nuevo Amanecer 1, 2 & 3 Group om een nagelstudio te beginnen op de Dominicaanse Republiek.Door onze lening is inmiddels 22% van het benodigde kapitaal opgehaald. Om het project te kunnen voltooien is er nog $3975,00 nodig. Dit project in de Dominicaanse Republiek heeft de volgende omschrijving en is opgezet door de instantie Esperanza:
"Devorah lives together with her family, she is still single and has no children. She is starting a nail center with this loan. This is her first loan with us and she will invest it all in supplies for her new nail center. Devorah will buy acrylic nails, accessories, and new gadgets. She said that her most difficult challenge was to get capital to start her business and thanks to the Lord, her neighbors, and Esperanza, this can be possible" 

Wij vinden dit een mooie uitdaging en verstrekken daarom graag deze lening. Mocht jij ook bij willen dragen aan dit project? Dat kan uiteraard via deze link kun je vanaf $25,00 al een lening verstrekken aan dit project. Belangrijk hierbij wel te vermelden is dat als de onderneming failliet gaat jij of wij als lening verstrekker hun geld kwijt zijn. Het streven is dat de lening zal worden terugbetaald binnen 8 maanden.

Wij hopen van harte dat meer mensen dit project zullen steunen en dat het doelbedrag van $5150,00 snel wordt gehaald. Doe jij ook mee?

Uiteraard zullen wij de ontwikkelingen van dit project blijven volgen en wanneer er nieuws is zullen wij dit zeker melden.

Nieuws

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

VACATURE: Docente Nagelstyling

Wij hebben een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent(e) nagelstyling. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-1-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »