Wij steunen het volgende Kiva.org project

Geplaatst op 29-11-2012

Delen

Update 17-12-2012
Wow! Het volledige bedrag is inmiddels opgehaald. Wij zullen het nagelstudio project blijven volgen.  

Oorspronkelijke bericht 29-11-2012
Naast dat wij ons iedere dag met veel plezier inzetten voor onze klanten en cursisten willen wij ook graag beginnen met een stuk micro-financiering. Dat wil zeggen dat wij graag personen of bedrijven door middel van een lening willen helpen met het starten van een eigen bedrijf in de strijd tegen armoede.

Er zijn hier verschillende instanties en websites voor. Echter onze keuze is gevallen op Kiva. Kiva is een non-profit organisatie met de missie om mensen met elkaar in contact te brengen en door middel van leningen de strijd tegen armoede aan te gaan. Dit kan al vanaf $25,00.

Uiteraard zijn er zeer veel verschillende projecten en mensen die wij kunnen helpen met een lening. Echter wij kiezen bewust voor een project dat raakvlak heeft met ons bedrijf. Daarom hebben wij vandaag een lening van $500,00 verstrekt aan: Nuevo Amanecer 1, 2 & 3 Group om een nagelstudio te beginnen op de Dominicaanse Republiek.Door onze lening is inmiddels 22% van het benodigde kapitaal opgehaald. Om het project te kunnen voltooien is er nog $3975,00 nodig. Dit project in de Dominicaanse Republiek heeft de volgende omschrijving en is opgezet door de instantie Esperanza:
"Devorah lives together with her family, she is still single and has no children. She is starting a nail center with this loan. This is her first loan with us and she will invest it all in supplies for her new nail center. Devorah will buy acrylic nails, accessories, and new gadgets. She said that her most difficult challenge was to get capital to start her business and thanks to the Lord, her neighbors, and Esperanza, this can be possible" 

Wij vinden dit een mooie uitdaging en verstrekken daarom graag deze lening. Mocht jij ook bij willen dragen aan dit project? Dat kan uiteraard via deze link kun je vanaf $25,00 al een lening verstrekken aan dit project. Belangrijk hierbij wel te vermelden is dat als de onderneming failliet gaat jij of wij als lening verstrekker hun geld kwijt zijn. Het streven is dat de lening zal worden terugbetaald binnen 8 maanden.

Wij hopen van harte dat meer mensen dit project zullen steunen en dat het doelbedrag van $5150,00 snel wordt gehaald. Doe jij ook mee?

Uiteraard zullen wij de ontwikkelingen van dit project blijven volgen en wanneer er nieuws is zullen wij dit zeker melden.

Nieuws

PostNL - vertraging pakketten door extreme drukte

Het is sinds begin november reeds extreem druk bij PostNL. Hou daarom rekening met mogelijke vertraging van je pakket. Lees meer »

Nail XL Foute 500 Bingo 29-11-2020

Doe jij mee aan de Nail XL Foute 500 Bingo op zondag 29-11-2020? Er wordt voor maar liefst €1000 aan prijzen weggegeven. Lees meer »

Black Friday Online Edition 27-11-2020

Black Friday! Vanaf vrijdag 27-11-2020 0:01 uur t/m 23:59 uur kun je profiteren van 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop (alleen online) Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »