Sinterklaas & Kerst = Shopping time!

Geplaatst op 28-11-2012

Delen

Sinterklaas en kerst staan alweer bijna voor de deur, bijna letterlijk :) Dit betekent weer drukke tijden voor je salon en veel nieuwe mogelijkheden voor nieuwe klandizie en product verkoop.

1) Stel leuke arrangementen samen en maak hiervoor een mooi opgemaakte cadeaubon. Promoot deze arrangementen in je salon, grote kans dat je klant zelf een dergelijk arrangement bij je boekt of voor een ander familielid, kennis of vriendin. Extra mogelijkheden dus om je klantenbestand een verdere boost te geven.

2) Plan vooruit. Uit ervaring weet ik dat de decembermaand een erg drukke maand is voor de salon. Iedereen wil namelijk mooi nagels met de feestdagen. Het is daarom verstandig om nu al zelf actief met je agenda bezig te gaan. Schrijf je klanten aan via email of bel ze op met de mededeling dat ze tijdig een afspraak moeten maken om zeker van een plek in je agenda te zijn. Niet alleen creëer je hiermee een stuk rust en overzicht voor jezelf, maar ook zorg je voor een volle agenda en heb je de regie zelf in handen. Het kan ook zomaar zo zijn dat je ineens meer afspraken hebt staan dan de jaren ervoor. Want sommige klanten denken er te laat aan en hebben dan geen plek meer.

3) In de decembermaand is iedereen op zoek naar een leuk cadeau voor familie of vrienden, hier kun je handig gebruik van maken. Stel mooi versierde productpakketten in verschillende prijsklassen samen van producten die je reeds verkoopt in je salon of nu kunt inkopen bij je leverancier. Stal deze productpakketten uit in je salon en promoot dit onder je klanten via e-mail, website of webshop. Reken maar dat je hierdoor meer producten zult verkopen, want je maakt het de klant gemakkelijk. Denk maar eens aan de beauty pakketten bij de parfumeriezaken die altijd gretig aftrek vinden. Dit kan jij dus ook. Je kunt ook nog een stap verder gaan en met deze productpakketten actief op zoek gaan naar klanten. Ga eens op een kerstmarkt staan of misschien heb je wel ondernemers als klant of bezoek je gewoon eens bedrijven. Het kan zomaar zijn dat ze jouw productpakket cadeau willen doen aan hun personeel of klanten.

Nieuws

PostNL - vertraging pakketten door extreme drukte

Het is sinds begin november reeds extreem druk bij PostNL. Hou daarom rekening met mogelijke vertraging van je pakket. Lees meer »

Nail XL Foute 500 Bingo 29-11-2020

Doe jij mee aan de Nail XL Foute 500 Bingo op zondag 29-11-2020? Er wordt voor maar liefst €1000 aan prijzen weggegeven. Lees meer »

Black Friday Online Edition 27-11-2020

Black Friday! Vanaf vrijdag 27-11-2020 0:01 uur t/m 23:59 uur kun je profiteren van 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop (alleen online) Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »