Nieuw - Featherlocks Hairextensions

Geplaatst op 11-10-2012

Delen

Featherlocks - The Original Feather Hair Extensions

<< Bekijk hier meer afbeeldingen van Featherlocks Hairextensions

Featherlocks is de nieuwe trend en wereldwijd het toonaangevende merk voor echte veren haarextensions / feather hair extensions. Featherlocks zijn binnen 1 minuut volledig aangebracht en blijven maanden lang prima zitten zonder kwaliteitsverlies. Featherlocks kunnen worden gewassen, geföhnd en worden bewerkt met een stijltang. Kortom: gewoon te behandelen als uw eigen haar. Featherlocks - The Original Feather Hair Extensions

Featherlocks Salon Starterskit
Speciaal voor kapsalons, schoonheidssalons en nagelstudio's is er een Featherlocks Salon Starterskit verkrijgbaar. Dit pakket bestaat uit: 
- 25 stuks cool mix
- 25 stuks warm mix
- 25 stuks fashion mix
- loop tool
- featherlock tang
- 100 stuks ringetjes (microbeads)
- pneuborstel
- puntkam
- poster
Dit alles van €375,00 voor €299,00 excl. BTW.
<< Direct Featherlocks bestellen

Bekijk deze Featherlocks Commercial


Bekijk deze Featherlocks Instructie Video

<< Bekijk ook deze FAQ video

Wat zijn Featherlocks?
Featherlocks is wereldwijd het meest toonaangevende merk van echte veren haarextensions. De bewezen kwaliteit, in combinatie met een werkelijk prachtige uitstraling.

Echte veren afkomstig van Whiting Farms
Featherlocks is een samenwerking aangegaan met de belangrijkste veeboerderijen in de wereld, om een product te leveren met de meeste elasticiteit, kleurweergaven, duurzaamheid en sortering (grootste collectie van lengtes, in vergelijking met alle andere veren op de markt). Alle veren zijn geproduceerd en vervaardigd in de Verenigde Staten.

De originele Featherlocks zijn uitsluitend gemaakt van echte veren afkomstig van de zogeheten Whiting Farms. Met dit logo op het product bent u ervan verzekerd dat het product ethisch verantwoord is. Whiting Farms stellen buitengewone voorwaarden aan het welzijn van de dieren. Dit betekent dat ze zijn voorzien van een goede natuurlijke voeding, schone en stress-vrije levensomstandigheden. Daarnaast hanteren Whiting Farms een zero waste beleid. Alle bijproducten worden omgezet in voedselrijke compost die wordt gebruikt om lokale akkers te bemesten. De boerderij hergebruikt papier en karton voor warmtebronnen en heeft geïnvesteerd in state-of-the-art zonne-panelen om in hun energiebehoefte te voorzien.

Kun je Featherlocks wassen en föhnen?
Featherlocks kunnen worden gewassen, geföhnd en worden bewerkt met een stijltang. Kortom: gewoon te behandelen als uw eigen haar.

Kun je Featherlocks hergebruiken?
De Featherlocks veren kunnen worden hergebruikt en blijven maanden lang prima houdbaar.

Zijn Featherlocks makkelijk aan te brengen?
Jazeker, Featherlocks zijn echt binnen 1 minuut volledig in het haar aangebracht. Bekijk hiervoor ook de instructie video.

Zijn Featherlocks makkelijk te verwijderen of te wisselen?
Featherlocks is een voordelige semipermanent haar-accessoire dat, indien gewenst, eenvoudig is te verwisselen of te verwijderen.

Bekende celebrities met Featherlocks
Sterren zoals Steven Tyler, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt, Hillary Duff, Taryn Manning, Nina Dobrave en Kim Kardashian zijn al gespot met deze originele Featherlocks.

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

DISCOUNT WEEK 23 t/m 27 september

DISCOUNT WEEK! Vanaf maandag 23-9-2019 t/m vrijdag 27-9-2019 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

Gewijzigde openingstijden 29 juli t/m 17 augustus

Wij zijn gedurende de vakantieperiode gewoon geopend. Alleen kennen wij in de periode van 29 juli t/m 17 augustus gewijzigde openingstijden. Lees meer »

Flash Sale - Dadi Oil en Dadi Scrub

Verrassing! Famous Names heeft 2 Readers Choice Awards gewonnen en tracteert op 15% op Dadi Oil en Dadi Scrub Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »