Nieuw - Colorsmash Hair Shadow

Geplaatst op 10-10-2012

Delen

Colorsmash - Smash it on. Seal with spray. Wash it out.
ColorSmash Hair Shadow
<< Bekijk hier meer afbeeldingen van ColorSmash Hair Shadow

Met Colorsmash Hair Shadow kun je in een beperkt aantal minuten felle kleuren aanbrengen in droog haar zonder het van tevoren te blonderen; zelfs in donker haar. Je kunt het gewoon in de punten aanbrengen of desgewenst in je gehele haardos. De keuze is aan jou. Afsealen met een flexibele hairspray of stijltang/krultang, direct uitwasbaar en verkrijgbaar in 9 felle kleuren.

Speciaal Colorsmash Start Display
Speciaal voor kapsalons, schoonheidssalons en nagelstudio's is er een Colorsmash Start Display. Dit pakket bestaat uit een mooi balie-display met 2 x 9 alle kleuren Colorsmash (18 kleuren totaal) en een Colorsmash poster. Dit alles van €215,10 voor €169,00 excl. BTW.
<< Direct Colorsmash Bestellen

Bekijk de ColorSmash commercial
 

Bekijk de ColorSmash instructie video


Veel gestelde vragen over Colorsmash
1) Waar is Colorsmash van gemaakt?
Na maanden van onderzoek heeft Colorsmash de perfecte formule gevonden. Colorsmash is een hoog kwalitatief niet-beschadigende salon haarpoeder. Het bevat geen glitter dat op je haar blijft zitten.
2) Welke voorbereidingen moeten ik treffen voor ik Colorsmash aanbreng?
Zorg ervoor dat je de kleren hebt bedekt voordat je Colorsmash aanbrengt. Wij bevelen een kapmantel of handdoek aan, en tevens ook latex handschoenen als je het product aanbrengt.
3) Hoe breng ik Colorsmash aan?
Heel simpel, wrijf Colorsmash lichtjes aan op droog haar, je hebt echt niet veel nodig. Je kunt het gewoon in de punten aanbrengen of op al je haar. Die keuze is aan jou. Nadat je het aangebracht hebt, seal je het haar met flexibele haarspray of stijltang/krultang.
4) Hoe lang blijft Colorsmash zitten?
Colorsmash blijft zitten totdat je het wast of nat maakt.
5) Werkt Colorsmash ook op donker haar?
Ja, het werkt op alle haarkleuren en lengtes.
6) Ik heb Colorsmash op mijn kleren, wat kan ik doen?
Onze ervaringen zijn, dat je Colorsmash eenvoudig kunt uitwassen als je je aan de wasvoorschriften houdt van je kleding waslabel.
7) Wat gebeurt er als je in de regen loopt?
Colorsmash is een haarpoeder dus het is wel kwetsbaar in de regen.
8) Is Colorsmash makkelijk uit te wassen?
Jazeker, Colorsmash was je er direct uit en trekt ook niet in je haar of hoofdhuid.

Nieuws

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Docente Nagelstyling en Verkoop Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »