Nagellak is booming business

Geplaatst op 06-10-2012

Delen

NagellakkenVolgens een onlangs verschenen Amerikaans rapport is gebleken dat de verkopen van nagellakken in 2011 met maar liefst 30% zijn toegenomen t.o.v. 2010. De redenen die hiervoor worden gegeven zijn de ontwikkeling van nieuwe trends op nagellak gebied zoals felle kleuren en speciale effecten als crackle nagellak en magnetic nagellak.

Mogelijk dat dit interessante informatie is voor jouw salon? Verkoop jij al nagellak aan je klanten door deze op een leuke manier te presenteren? Niet alleen spring je hiermee in op een nog steeds groeiende trend, maar belangrijker nog weet je daarvan te profiteren? Het afgelopen jaar is ons nagellak assortiment fors uitgebreid met de nagellakken van Orly, Golden Rose en Nfu Oh.

Starten met het verkopen van nagellak
Wil je beginnen met de verkoop van nagellak in je salon? Denk er dan eens aan om dit als een all-in prijs aan te bieden op je behandellijst. Hiermee bedoel ik dat je een andere klantengroep kunt aanspreken door het lakken van nagels aan te bieden waarbij de klant ook direct de kleur nagellak, waar jij zojuist de nagels mee hebt gelakt, mee naar huis krijgt voor één prijs. Hiermee sla je twee vliegen in één klap (verkoop en behandeling). Je zou dit ook nog kunnen combineren met een manicure behandeling vooraf. Hiermee bied je niet alleen een laagdrempelige service aan voor mogelijk een nieuwe doelgroep, maar behaal je dus ook meer omzet door de verkoop van producten. Door hiermee tevens in te spelen op trends en seizoenen zullen ook deze klanten vaker bij je terugkomen of alleen om deze producten ook bij je te kopen.

Het originele bericht:
Makeup sales comfortably exceeded the industry average growth rate, boosted by an astonishing near 30% growth of the nail polishes subcategory in 2011. The magnitude of this growth was partly caused by the emergence of new trends, including bold colors and special effects that attracted women of all demographics. The category was additionally augmented by innovation in application techniques, which could be seen in products such as Magnetic Polish.
Bron: Kline / Cosmetics & Toiletries USA / Juni 2012

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Gesloten 25-12-2017 t/m 1-1-2018

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe en willen je graag bedanken voor dit afgelopen jaar. Van 25-12-2017 t/m 1-1-2018 zijn wij gesloten. Lees meer »

Maar liefst 15% korting op LoveNess kleuren

Ben jij fan van LoveNess? Dan kun je nu profiteren van maar liefst 15% korting op de kleuren collectie Lees meer »

Gratis Luxury Dadi Lotion 59 ml

Ontvang nu gratis een Luxury Dadi Lotion 59 ml bij aanschaf van iedere €40,00 excl. BTW aan Famous Names producten. Deze actie duurt t/m 6-12-2017. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »