Topdocenten: Pepyn Borrel & Aukje Veltman bij Nail XL

Geplaatst op 25-02-2012

Delen

Binnenkort is het weer mogelijk om maar liefst twee unieke trainingen te volgen bij Nail XL. In samenwerking met de Pepyn Borrèl Academy zullen twee topdocenten afreizen naar het Oosten van Nederland voor twee verschillende trainingen op aparte data, te weten: Pepyn Borrèl (21 april) en Aukje Veltman (6 juni).

Handpainted Nailart / 3D Design by Pepyn Borrèl
Datum: zaterdag 21-4-2012
Tijd: 11:00 - 17:00 uur
Kosten: €125,00 per persoon, incl. koffie/thee, drinken en lunch
Certificaat: inclusief Pepyn Borrèl Academy certificaat
Pakket/producten
: geen, breng je eigen penselen en producten mee. Je kunt uiteraard ook deze producten aanschaffen in onze groothandel.
Model nodig: nee, wij zullen werken op tips 
Omschrijving: Pepyn gaat een combinatie training geven van handpainted nailart (schilderen) en 3d design. Zo kun je leren hoe je deze technieken afzonderlijk kunt toepassen en tevens mooi kunt combineren met elkaar.

Voor deze opleiding is wel een basiskennis vereist van deze technieken om zo het optimale uit deze opleiding te halen.

Belangrijk: deze training is reeds volgeboekt!

Opgeven? Stuur een email met je naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer naar info@nailxl.nl o.v.v. Pepyn Borrèl.

Over Pepyn Borrèl
In de afgelopen 12 jaar is Pepyn betrokken geweest bij de ontwikkeling van de meeste opleidingen op het gebied van nail art en design nagels met acryl. Hij heeft het voorrecht gehad altijd vooraan te staan bij de ontwikkelingen in het prachtige ambacht nagelstyling.

Enkele jaren geleden besloot Pepyn zijn eigen Academy op te richten zodat hij al zijn ervaringen op nagelgebied over kan brengen naar mede nagelstylisten. Met Nail XL heeft Pepyn reeds een jarenlange prettige samenwerking en komt hij hier ieder jaar graag weer terug om een leuke training te verzorgen.

Aquarel Painting by Aukje Veltman
Datum: woensdag 6-6-2012
Tijd: 11:00 - 17:00 uur
Kosten: €99,00 per persoon, incl. koffie/thee, drinken en lunch
Certificaat: inclusief Pepyn Borrèl Academy certificaat 
Pakket/producten: geen, breng je eigen penselen en producten mee. Je kunt uiteraard ook deze producten aanschaffen in onze groothandel.
Model nodig: nee, wij zullen werken op tips
Omschrijving: Aukje gaat de laatste nieuwe trend uit Rusland laten zien, namelijk Aquarel Painting (aquapainting). Een techniek die bestaat uit het toepassen van verf met water.

Aquareleren wordt vaak gezien als " transparant schilderen". Het is de nieuwste trend op nagelgebied! Dus dit mag je niet missen.

Opgeven? Stuur een email met je naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer naar info@nailxl.nl o.v.v. Aukje Veltman.

Over Aukje Veltman
Aukje Veltman is na een aantal omzwervingen en baantjes bij een groothandel voor nagelproducten terecht gekomen. Hier heeft ze de opleiding tot nagelstyliste gevolgd, en al snel bleek dat ze meer geïnteresseerd was in het maken van een mooie versierde nagels in plaats van de standaard French Manicure. In Rusland leerde Aukje samen met Pepyn Borrèl alle basis technieken van Handpainting.

Vlak na de start van de Pepyn Borrèl Academy is Aukje een van de eerste docentes die daar werkzaam werd. Op dit moment is ze docent Handpainting, en is een van haar favorieten dingen Aquarel painting. Aukje: "Handpainting en design is een passie die als hij eenmaal in je zit niet snel verdwijnt!"

Nieuws

SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Vanaf maandag 24-3-2023 t/m maandag 27-3-2023 kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel Lees meer »

SPRING DEAL Nagelstyling + Wimperstyling

Schrijf je nu 24 t/m 27 maart 2023 in voor de opleiding nagelstyling en/of wimperstyling en ontvang 15% korting over het lespakket Lees meer »

VACATURE: Docente Nagelstyling

Wij hebben een leuke vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een docent(e) nagelstyling. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-1-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »