GRATIS Crystal Nails Roadshow @NailXL 22 januari

Geplaatst op 09-01-2012

Delen


Op zondag 22 januari a.s. is er weer een GRATIS Crystal Nails Roadshow @NailXL. De vorige keer (oktober 2011) was dit een groot succes en hebben wij veel positieve reacties ontvangen. Vanaf vandaag kan jij je daarom opgeven voor deelname via info@nailxl.nl o.v.v. je naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer.

<<  Bekijk hier een foto impressie van de Crystal Nails Roadshow van 9-10-2011


Je hebt vast al veel gehoord over Crystal Nails of deze producten gezien op beurzen en in vakbladen. Dit internationale topmerk uit Hongarije is nog maar sinds kort op de markt, maar in veel verschillende landen in een zeer korte tijd ongekend populair geworden.
Het assortiment aan nagelproducten en bijproducten is ongekend breed. Wij zijn er daarom ook trots op dat wij ook voor dit merk officieel distributeur zijn geworden.
<< Bekijk hier het Crystal Nails assortiment in onze webshop

Crystal Nails Roadshow 2012
Om iedereen kennis te laten maken met Crystal Nails is in samenwerking met Crystal Nails Nederland een heuze roadshow in het leven geroepen. Dit betekent dat er op zondag 22 januari weer een unieke mogelijkheid is om geheel vrijblijvend kennis te maken met Crystal Nails bij Nail XL (Hengelo Ov.).

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze dag worden er uitgebreide demo's gegeven over de verschillende producten en de laatste technieken. Daarnaast zullen ook de laatste tips, trends en nieuwtjes ter sprake komen. Het belooft een unieke dag te worden, dus grijp die kans! Deelname is ook nog eens geheel gratis.

Speciale aanbieding
Na afloop kun je gebruik maken van maar liefst 15% korting op het gehele Crystal Nails assortiment.

Kosten
Deelname aan de roadshow is geheel GRATIS!
Wel vragen wij je om in te schrijven voor deelname. Stuur hiervoor een email met je naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer naar info@nailxl.nl o.v.v. van Crystal Nails Roadshow.

Datum & Tijd
Zondag 22 januari van 11:00 - 17:00 uur

Graag tot dan!

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

GRATIS Chocoladeletter bij iedere bestelling

Wij hebben van Sinterklaas en Choco-Piet een grote hoeveelheid chocoladeletters mogen ontvangen vanuit Spanje. Na overleg met Sinterklaas mogen wij aan iedere bestelling/aankoop geheel GRATIS een heerlijke chocoladeletter toevoegen vanaf zaterdag 17 november. Maar OP = OP. Lees meer »

Black Friday Shopping 23-11-2018

Black Friday! Overgewaaid uit Amerika en is de ideale dag om mooie aanbiedingen te scoren! Op vrijdag 23-11-2018 kun je namelijk de hele dag profiteren van 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

KOOPZONDAG 18-11-2018 Santa Shopping Sunday

Ho ho ho! Kom jij ook op zondag 18-11-2018 van 10:00-14:00 uur naar de Santa Shopping Sunday? Deze koopzondag ontvang je maar liefst 15% KORTING over al je aankopen en ontvang je alleen in de groothandel niet via de webshop. Dus kom gezellig langs! Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »