GRATIS Crystal Nails Roadshow @NailXL 22 januari

Geplaatst op 09-01-2012

Delen


Op zondag 22 januari a.s. is er weer een GRATIS Crystal Nails Roadshow @NailXL. De vorige keer (oktober 2011) was dit een groot succes en hebben wij veel positieve reacties ontvangen. Vanaf vandaag kan jij je daarom opgeven voor deelname via info@nailxl.nl o.v.v. je naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer.

<<  Bekijk hier een foto impressie van de Crystal Nails Roadshow van 9-10-2011


Je hebt vast al veel gehoord over Crystal Nails of deze producten gezien op beurzen en in vakbladen. Dit internationale topmerk uit Hongarije is nog maar sinds kort op de markt, maar in veel verschillende landen in een zeer korte tijd ongekend populair geworden.
Het assortiment aan nagelproducten en bijproducten is ongekend breed. Wij zijn er daarom ook trots op dat wij ook voor dit merk officieel distributeur zijn geworden.
<< Bekijk hier het Crystal Nails assortiment in onze webshop

Crystal Nails Roadshow 2012
Om iedereen kennis te laten maken met Crystal Nails is in samenwerking met Crystal Nails Nederland een heuze roadshow in het leven geroepen. Dit betekent dat er op zondag 22 januari weer een unieke mogelijkheid is om geheel vrijblijvend kennis te maken met Crystal Nails bij Nail XL (Hengelo Ov.).

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze dag worden er uitgebreide demo's gegeven over de verschillende producten en de laatste technieken. Daarnaast zullen ook de laatste tips, trends en nieuwtjes ter sprake komen. Het belooft een unieke dag te worden, dus grijp die kans! Deelname is ook nog eens geheel gratis.

Speciale aanbieding
Na afloop kun je gebruik maken van maar liefst 15% korting op het gehele Crystal Nails assortiment.

Kosten
Deelname aan de roadshow is geheel GRATIS!
Wel vragen wij je om in te schrijven voor deelname. Stuur hiervoor een email met je naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer naar info@nailxl.nl o.v.v. van Crystal Nails Roadshow.

Datum & Tijd
Zondag 22 januari van 11:00 - 17:00 uur

Graag tot dan!

Nieuws

PostNL - vertraging pakketten door extreme drukte

Het is sinds begin november reeds extreem druk bij PostNL. Hou daarom rekening met mogelijke vertraging van je pakket. Lees meer »

Nail XL Foute 500 Bingo 29-11-2020

Doe jij mee aan de Nail XL Foute 500 Bingo op zondag 29-11-2020? Er wordt voor maar liefst €1000 aan prijzen weggegeven. Lees meer »

Black Friday Online Edition 27-11-2020

Black Friday! Vanaf vrijdag 27-11-2020 0:01 uur t/m 23:59 uur kun je profiteren van 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop (alleen online) Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »