SPRING SALE 24 t/m 27 Maart - 15% KORTING

Geplaatst op 22-03-2023

Delen

 

SPRING SALE
! Vanaf vrijdag 24-3-2023 0:01 uur t/m maandag 27-3-2023 23:59 uur kun je profiteren van maar liefst 15% KORTING over al je aankopen in onze webshop en groothandel.

BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN:
* Bij deze kortingsactie zijn voorwaarden van toepassing, deze kun je hieronder nalezen (punt 1 t/m 7)
* Om de 15% KORTING te ontvangen moet je de kortingscode SPRING15 gebruiken, hieronder staat uitgelegd hoe en waar je deze moet invullen en toepassen
* Door de verwachte extreme drukte kan het zeker tot 5 werkdagen duren totdat wij je bestelling compleet versturen. Wij versturen geen deelbestellingen en verzoeken je hiermee rekening te houden.
* Om te kunnen bestellen via onze nieuwe webshop heb je een nieuw account nodig mocht je deze nog niet hebben aangemaakt. Je kunt hier makkelijk en snel een account aanmaken. In verband met onze nieuwe webshop heb je geen toegang meer tot je oude account. Je kunt hiervoor ook geen nieuw wachtwoord aanvragen, deze functie werkt dan niet. bij verdere vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

Hoe kan je gebruik maken van deze 15% KORTING via onze webshop?
1) Voeg vrijdag 24-3-2023 vanaf 0:01 uur t/m maandag 27-3-2023 23:59 uur alle producten die je wilt bestellen aan je winkelmandje toe in onze webshop
2) 
bij het afronden van je bestelling staat een invuldveld "kortingscode".
3) Vul hier de kortingscode SPRING15 in en klik op de button "toepassen" de korting wordt direct toegepast over al je producten van je bestelling (excl. eventuele verzendkosten).
4) De kortingscode is onbeperkt geldig, dus je kunt de kortingscode zo vaak gebruiken als je wilt gedurende de actieperiode.
5) Door deze kortingsactie en de verwachte drukte kan het zijn dat je langer dan je gewend bent moet wachten totdat je bestelling wordt geleverdWij streven ernaar om je bestelling na 5 werkdagen compleet te versturen. Er worden geen deelbestellingen verstuurd.
6) Ontvang je gedurende de actieperiode reeds je track & trace link maar is deze vervolgens niet actief*? Dan is je bestelling nog niet compleet en wordt deze op een later moment compleet verstuurd en dan zal ook de track & trace link verder actief worden.
Ons advies is daarom de track & trace goed in de gaten te houden en als er staat “pakket is ontvangen/verwerkt” dan is deze verwerkt bij PostNL en klopt ook de datum en tijd die erbij staat van aflevering.

Hoe kan je gebruik maken van deze 15% KORTING in onze groothandel?
Deze 15% KORTING is ook vrijdag 24-3-2023 & maandag 27-3-2023 (9:00-17:00 uur) geldig in onze groothandel (Diamantstraat 1 C, Hengelo Ov). Op zaterdag en zondag is onze groothandel gesloten. De korting wordt verrekend aan de kassa.

* Deze korting is niet geldig op: CND producten, opleidingen, cursussen en workshops. Of in combinatie met (spaar)acties.

Veel shopplezier!

Team Nail XL | Nagelgroothandel.nl

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »