WE ARE OPEN of met Click & Collect

Geplaatst op 19-12-2021

Delen

UPDATE CORONA-VIRUS | COVID-19

Beste Nail XL | Nagelgroothandel.nl klant,

In verband met de lock-down die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 17-12-2021 m.b.t. het Corona-virus COVID-19 graag je aandacht voor het volgende:
"Groothandels voor levering ten behoeve van personen in de uitoefening van beroep of bedrijf zijn geopend."
"Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten. Bestellen, afhalen en retourneren is mogelijk."
"Alle niet-medische contactberoepen, zoals kappers en schoonheidsspecialisten, zijn dicht.

NAIL XL ACADEMY - GEOPEND
Alle trainingen die staan ingepland bij de Nail XL Academy in Hengelo Ov. gaan door. Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid kunnen namelijk cursussen en trainingen voor de uitoefening van beroep en bedrijf doorgaan en daar vallen wij in deze onder.

NAIL XL FYSIEKE WINKEL - GEOPEND
Onze fysieke winkel is conform de richtlijnen gewoon geopend voor zakelijke klanten (ma-vr 9:00-17:00 uur) of anders kan bestellen via de webshop uiteraard ook en is het ook mogelijk je bestelling af te halen. Wij blijven aanwezig en zijn ook per e-mail, chat en telefoon bereikbaar voor al je vragen, alleen zullen wij verder druk bezig zijn met het verwerken en verzenden van je bestelling.

WEBSHOP NAGELGROOTHANDEL.NL - GEOPEND
Onze webshop blijft geopend en bestellingen worden ook gewoon verstuurd ook je bestelling afhalen is mogelijk. Wil je bestellen dan is het makkelijkste om dit via de webshop te doen of per e-mail of telefoon. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar per e-mail, chat en telefoon voor al je vragen. Houd verder rekening met mogelijk een iets langere levertijd of dat bepaalde producten (tijdelijk) niet leverbaar zullen zijn.

Wij volgen dagelijks de berichtgevingen en indien nodig voeren wij passende maatregelen door als de actuele situatie en de richtlijnen daarom vragen.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende periode en blijf gezond!

Esther Stemerdink & Frank Brandriet
Managing-Partner & Co-Founder Nail XL | Nagelgroothandel.nl
 

 

 

Nieuws

VACATURE: Docent Nagelstyling

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

KORTING FESTIVAL - Tot 20% Korting

Het KORTING FESTIVAL is begonnen! Vanaf 29-9-2023 t/m 2-10-2023 shop je producten met KORTING tot wel 20%*. Je hebt geen kortingscode nodig, de kortingen zijn reeds zichtbaar en verrekend in onze webshop. Lees meer »

VACATURE Verkoop- en Logistiek Medewerker

Wij hebben leuke vacatures voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een docent nagelstyling en verkoop- en logistiek medewerker. Iets voor jou? Aarzel dan niet en reageer voor 1-10-2023. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »