WE ARE OPEN of met Click & Collect

Geplaatst op 19-12-2021

Delen

UPDATE CORONA-VIRUS | COVID-19

Beste Nail XL | Nagelgroothandel.nl klant,

In verband met de lock-down die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 17-12-2021 m.b.t. het Corona-virus COVID-19 graag je aandacht voor het volgende:
"Groothandels voor levering ten behoeve van personen in de uitoefening van beroep of bedrijf zijn geopend."
"Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten. Bestellen, afhalen en retourneren is mogelijk."
"Alle niet-medische contactberoepen, zoals kappers en schoonheidsspecialisten, zijn dicht.

NAIL XL ACADEMY - GEOPEND
Alle trainingen die staan ingepland bij de Nail XL Academy in Hengelo Ov. gaan door. Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid kunnen namelijk cursussen en trainingen voor de uitoefening van beroep en bedrijf doorgaan en daar vallen wij in deze onder.

NAIL XL FYSIEKE WINKEL - GEOPEND
Onze fysieke winkel is conform de richtlijnen gewoon geopend voor zakelijke klanten (ma-vr 9:00-17:00 uur) of anders kan bestellen via de webshop uiteraard ook en is het ook mogelijk je bestelling af te halen. Wij blijven aanwezig en zijn ook per e-mail, chat en telefoon bereikbaar voor al je vragen, alleen zullen wij verder druk bezig zijn met het verwerken en verzenden van je bestelling.

WEBSHOP NAGELGROOTHANDEL.NL - GEOPEND
Onze webshop blijft geopend en bestellingen worden ook gewoon verstuurd ook je bestelling afhalen is mogelijk. Wil je bestellen dan is het makkelijkste om dit via de webshop te doen of per e-mail of telefoon. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar per e-mail, chat en telefoon voor al je vragen. Houd verder rekening met mogelijk een iets langere levertijd of dat bepaalde producten (tijdelijk) niet leverbaar zullen zijn.

Wij volgen dagelijks de berichtgevingen en indien nodig voeren wij passende maatregelen door als de actuele situatie en de richtlijnen daarom vragen.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende periode en blijf gezond!

Esther Stemerdink & Frank Brandriet
Managing-Partner & Co-Founder Nail XL | Nagelgroothandel.nl
 

 

 

Nieuws

Goed nieuws! We zijn weer gewoon geopend

Goed nieuws voor jou en ons. We kunnen weer beginnen! Wij staan uiteraard met veel plezier voor je klaar. Heel veel succes met het opstarten van alle salonwerkzaamheden. Lees meer »

WE ARE OPEN of met Click & Collect

Wij zijn geopend voor zakelijke klanten of anders is het verzoek te bestellen via de webshop voor het versturen of afhalen van je bestelling. Onze academy is tevens geopend Lees meer »

Black Friday - vrijdag 26 november

Uiteraard doen wij ook dit jaar weer mee met Black Friday en dan kun je vrijdag 26 november de gehele dag profiteren van maar liefst 15% KORTING over je gehele bestelling. Lees meer »

Dog Playz
Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »