UPDATE Corona-virus COVID-19

Geplaatst op 12-01-2021

Delen

 

UPDATE CORONA-VIRUS | COVID-19

Beste Nail XL | Nagelgroothandel.nl klant,

In verband met de Corona-maatregelen die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 12-1-2021 met betrekking tot het Corona-virus COVID-19 graag je aandacht voor het volgende.

NAIL XL ACADEMY - gesloten t/m 9-2-2021
Alle trainingen die staan ingepland bij de Nail XL Academy in Hengelo Ov. gaan niet door t/m in ieder geval 9 februari 2021. Alle cursisten die gedurende deze periode een cursus hebben geboekt of volgen hebben of zullen persoonlijk bericht per e-mail hierover ontvangen met verdere informatie.

NAIL XL GROOTHANDEL/SHOWROOM - GEOPEND
Onze fysieke groothandel/showroom blijft geopend  echter is deze alleen toegankelijk voor aantoonbare business to business klanten (bewijs inschrijving Kamer van Koophandel en/of BTW-nummer). Brengt u daarom een bezoek aan onze groothandel zorg dan ervoor dat u dit kunt aantonen.

WEBSHOP NAGELGROOTHANDEL.NL- GEOPEND
Onze webshop blijft geopend en bestellingen worden ook gewoon verstuurd. Houd verder rekening met mogelijk een iets langere levertijd door de drukte bij PostNL en dat mogelijk bepaalde producten (tijdelijk) niet leverbaar zullen zijn. Het afhalen van bestellingen is alleen mogelijk voor business to business klanten (bewijs inschrijving Kamer van Koophandel en/of BTW-nummer).

Wij volgen dagelijks de berichtgevingen en indien nodig voeren wij passende maatregelen door als de actuele situatie en de richtlijnen daarom vragen.

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende periode en blijf gezond!

Esther Stemerdink
Managing-Partner & Co-Founder Nail XL | Nagelgroothandel.nl
 

 

Nieuws

UPDATE Corona-virus COVID-19

In verband met de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft aangekondigd op 12-1-2021 in verband met het Corona-virus graag je aandacht voor het volgende. Lees meer »

Onze openingstijden rond de feestdagen

Graag informeren wij je over onze openingstijden rond de feestdagen. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden voor bestellingen of bezoek aan de groothandel Lees meer »

15% korting op HFL Laboratories

Ook in samenwerking met HFL Laboratories kunnen wij t/m 24-12-2020 15% KORTING aanbieden op het volledige HFL assortiment. Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »