Nagelgroothandel.nl verkrijgt twee webshop keurmerken

Geplaatst op 22-07-2010

Delen

Steeds meer consumenten kopen allerlei producten en diensten via internet. Het gemak hiervan gaat helaas soms ook gepaard met risico's van oplichting, geschillen, etc. Om de klant te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels zijn er verschillende keurmerken in het leven geroepen. Wij hebben ons aangesloten bij een tweetal bekende keurmerken: Webshop Keurmerk en WebshopSelect. Hierdoor conformeren wij ons aan de gestelde voorwaarden die deze keurmerken stellen en is onze webshop op verschillende punten getoetst en goedgekeurd.
Hiermee kunt u erop vertrouwen dat u bij ons veilig en betrouwbaar kunt webwinkelen.


Bekijk hier onze inschrijving bij Webshop Keurmerk


Bekijk hier onze inschrijving bij WebshopSelect
Bent u reeds klant bij ons en wilt u graag uw beoordeling geven? Klik dan hier

Webshop Keurmerk - Veilig en betrouwbaar
Het Webshop Keurmerk is sinds 2001 de branchevereniging van ruim 1600 webwinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Het Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels. Alle bij het WebshopKeurmerk aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen en zijn herkenbaar aan het Webshop Keurmerk logo.

De bij het Webshop Keurmerk aangesloten winkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Webshop Keurmerk-code. Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten tenaanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

De bij Webshop Keurmerk aangesloten winkels dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Webshop Keurmerk controleert de aangesloten webwinkels en bemiddelt bij eventuele geschillen.

Een bij Webshop Keurmerk aangesloten winkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt.

Indien een webwinkel zich niet aan de regels houdt kan de consument een klacht indienen waarna Webshop Keurmerk de klacht onderzoekt en tracht het probleem op te lossen.

In gevallen waarbij het probleem niet naar behoren wordt opgelost en Webshop Keurmerk van mening is dat dit te wijten is aan de aangesloten webwinkel, bestaat de mogelijkheid dat de webwinkel het recht wordt ontnomen het Keurmerklogo tevoeren.

Meer informatie: http://www.keurmerk.info

WebshopSelect - Het consumentenkeurmerk, de klant bepaalt
WebshopSelect is een onafhankelijk initiatief, dat webshops een keurmerk verleent op basis van objectieve beoordelingen van klanten. WebshopSelect biedt klanten een platform om webshops te beoordelen op het gebied van betrouwbaarheid, dienstverlening, snelheid van levering, kwaliteit van geleverde goederen, etc. Op basis van het aantal positieve beoordelingen ontvangt de webshop vervolgens een keurmerk. Dit keurmerk betekent voor de consument dat ze met vertrouwen bij de aangesloten webshop kunnen kopen. De beoordeling is immers gebaseerd op de objectieve mening van vele ervaringsdeskundigen.

Meer informatie: http://www.webshopselect.nl

Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

GRATIS Chocoladeletter bij iedere bestelling

Wij hebben van Sinterklaas en Choco-Piet een grote hoeveelheid chocoladeletters mogen ontvangen vanuit Spanje. Na overleg met Sinterklaas mogen wij aan iedere bestelling/aankoop geheel GRATIS een heerlijke chocoladeletter toevoegen vanaf zaterdag 17 november. Maar OP = OP. Lees meer »

Black Friday Shopping 23-11-2018

Black Friday! Overgewaaid uit Amerika en is de ideale dag om mooie aanbiedingen te scoren! Op vrijdag 23-11-2018 kun je namelijk de hele dag profiteren van 15% KORTING* over je aankopen in onze webshop en in de groothandel. Lees meer »

KOOPZONDAG 18-11-2018 Santa Shopping Sunday

Ho ho ho! Kom jij ook op zondag 18-11-2018 van 10:00-14:00 uur naar de Santa Shopping Sunday? Deze koopzondag ontvang je maar liefst 15% KORTING over al je aankopen en ontvang je alleen in de groothandel niet via de webshop. Dus kom gezellig langs! Lees meer »

Diamantstraat 1 C
7554 TA Hengelo Ov.
Routebeschrijving » / Contact »